Naisten pitkäaikainen kapteeni Saara Laaksonen lopettaa toistaiseksi oman peliuransa
Edustus NJulkaistu: 26.05.2024 16.35

Naisten pitkäaikainen kapteeni Saara Laaksonen lopettaa toistaiseksi oman peliuransa

Eilinen ottelu Tammelassa oli tunteikas monestakin syystä. Ilves-ottelu jäi lähtökohtaisesti Saara Laaksosen viimeiseksi.

Lopettamisen syynä on kymmenennellä viikolla etenevä raskaus.

- Mä olen nyt alkukaudesta ollut raskaana, ja lääkäri antoi luvan tähän kymppiviikolle pelata. Mä menen sen mukaan, etten ota riskejä sen enempää, eli mennään terveys edellä.

Tämä viikko ja viimeinen ottelu olivat hyvin tunteikkaita.

- Tunteikas viikko ollut ja hyvät fiilikset. Hieno lopettaa Tammelan stadionille tällaisen joukkueen kanssa. Ei voisi onnellisempi olla. Toki tappio ottaa koville, muttei parempaa lopetusta voisi silti toivoa.

Laaksonen haluaa kiittää jokaista sydämensä pohjasta.

- Haluan kiittää kaikkia, ihan jokaista. Olen kuitenkin pikkutytöstä asti 20 vuotta melkein potkinut palloa. Mä haluan kiittää kaikkia, ketkä on mun matkan varrella ollut pelaajina ja valmentajina ja huoltajina.

- Myös niitä, ketkä on vähemmän tai enemmän ollut mukana taustajoukoissa, kannustanut ja tullut katsomaan pelejä. Iso kiitos.

- Olette kaikki olleet mun mielessä ja mukana koko peliurani ajan. On ollut hienoa pelata.

- Haluan aina kiittää joukkuetta. Se on ollut mun tukena ja turvana elämässä. Jalkapallo on ollut osa mun identiteettiä ja urheilijana oleminen on ollut osana minua. Iso kiitos myös seuralle kaikista näistä vuosista.

- Ison palan vie minusta pois, vaikka jalkapallo ei lähde ikinä. Se tulee aina olemaan osa minua.

Joukkue haluaa kiittää Saaraa kaikista vuosista ja toivottaa onnea tulevaan!