Matias Babb jatkaa Iiroissa
Edustus MJulkaistu: 08.03.2024 17.35

Matias Babb jatkaa Iiroissa

Matias Babb on solminut vuoden jatkosopimuksen. Miesten tasolle viime kaudella toden teolla murtautunut laitapakki lähtee tavoittelemaan uutta täyttä kautta.

Matias Babb jatkaa edustusjoukkueen matkassa. 18-vuotias Iirojen oma kasvatti pelasi itsensä viime kaudella avaukseen 12 kertaa, esiintyen yhteensä 17 ottelussa. Myös avausmaali Kakkosessa syntyi jo uran toisessa Kakkosen pelissä. Kolmatta kauttaan miesten edustusjoukkueen mukana operoiva Babb kerrytti kokemusta viime kaudella myös reservijoukkueen mukana Nelosessa kuuden pelin verran, sekä Suomen Cupissa yhden ottelun, reservijoukkueen pudottua ensimmäisellä kierroksella jatkosta. Näissä peleissä Babb viimeisteli kolme maalia, jonka lisäksi P20-joukkueen mukana syntyneet kolme täysosumaa nostivat miehen koko kauden maalisaldon seitsemään osumaan.

Toiseen Kakkosen kauteensa Babb lähtee selvin tavoittein - pelejä pitää saada paljon. Babb on viides julkaistu puolustaja, joten minuutit kentällä täytyy tänäkin vuonna ansaita. Kilpailutilanne on kuitenkin positiivinen, pelaajien painostaessa toisiaan niin kentällä kuin oheisharjoituksissa entistä parempiin suorituksiin.


Matias Babbia tietää nyt, mitä voittaminen Kakkosessa vaatii

- Ensimmäinen kausi meni totuttelussa miesten pelien kovaan vauhtiin ja fyysisyyteen. Toisella kaudella pääsin paremmin mukaan vauhtiin ja tilannekovuus parani, mutta huomasin myös miten hetkelliset nukahdukset yksilöllisesti tai joukkueena johtivat usein maaliin. Pelissä täytyy olla läsnä koko 90 minuuttia.

Babb nauttii kilpailutilanteesta joukkueessa.

- Olen iloinen, että joutuu kilpailemaan pelipaikasta, koska se kehittää minua yksilöllisesti paremmin. Tärkeintä pelipaikan varmistamiselle on, että harjoittelu on säännöllistä ja laadukasta suorittamista. Tähän pyrin joka päivä, mutta vielä on hiottavaa.


JOUKKUEEN SOPIMUSTILANTEEN PÄÄSET NÄKEMÄÄN TÄÄLTÄ!

VARMISTA PAIKKASI BUENA VISTA STADIONILTA JA HANKI KAUSIKORTTISI NYT