Omer-Junior N'Kadiaboua liittyy Pallo-Iirojen matkaan
Edustus MJulkaistu: 25.07.2024 21.30

Omer-Junior N'Kadiaboua liittyy Pallo-Iirojen matkaan

Pallo-Iirot vahvistuu Pitsiyön Spesiaalin alla Omer-Junior N'Kadiaboualla. Ranskan ja Kongon passilla operoivan topparin sopimus sisältää option myös tulevasta kaudesta.

Omer-Junior N'Kadiaboua saapuu vahvistamaan Pallo-Iirojen puolustuslinjaa. Kotimaansa Ranskan lisäksi topparilta löytyy kokemusta useammalta vuodelta Espanjan pelikentiltä, sekä viimeisimpänä tältä kaudelta Romaniasta Miroslavan joukkueesta maan kolmannelta sarjatasolta, johon ranskalainen siirtyi kuluvan vuoden helmikuussa. 23-vuotias N'Kadiaboua pystyy puolustuslinjan lisäksi pelaamaan keskikentällä, joka tuo valmennusjohdolle uusia mahdollisuuksia joukkueen ryhmitystä laatiessa. Sopimus sisältää kuluvan kauden lisäksi seuran option ensi kaudesta.



Omer-Junior N'kadiaboua saapuu raumalaisryhmään isoin odotuksin

- Ensinnäkin olen todella iloinen liittyessäni tähän joukkueeseen. Tuon mukanani kokemukseni tähän nuoreen mutta laadukkaaseen ryhmään.

Pitsiyön Spesiaaliin N'Kadiaboualla on selvät tavoitteet.

- Odotan huomiselta isoa ottelua, meille nollapeliä ja kolmea pistettä!


Vastuuvalmentaja Joel Grasso on tyytyväinen siihen, mitä vapaiden pelaajien markkinoilta osui kohdalle.

- Isokokoinen vasenjalkainen toppari, hyvä syöttämään varsinkin maassa. Omerilla on johtajaominaisuuksia, hän johtaa linjaa äänellä mun mielestä kohtalaisen hyvin tämän lyhyen otannan perusteella. Sain yhden tuttuni kautta vinkin hänestä ja päästiin nopeasti yhteisymmärrykseen.

N'Kadiabouan myötä raumalaisten puolustuslinja on hyvällä mallilla.

- Tekee meidän puolustuspäähän kokonaisuudessaan hyvän kilpailutilanteen, nyt meillä on jokaiselle puolustuspään roolille vähintään kaksi vaihtoehtoa. Se on hyvä myös viikoittaiseen kilpailuun, sekä pelikieltojen sun muiden varalta, että meillä on hyviä pelaajia monelle pelipaikalle.


Omer-Junior N'kadiaboua on käytettävissä jo Pallo-Iirojen huomisessa Pitsiyön Spesiaalissa!