UEFA Playmakersin kevään toimintajakso päätökseen
Julkaistu: 11.05.2023 11.21

UEFA Playmakersin kevään toimintajakso päätökseen

UEFA Playmakersin kevätjakso saatu päätökseen.

Playmakers-ohjelmassa 5-8-vuotiaat tytöt pääsivät kokemaan ja oppimaan sosiaalisia, liikunnallisia ja jalkapalloilullisia taitoja tarinankerronnan kautta. Harjoitukset oli rakennettu Disney-tarinan Frozen 2 maailmaan, jonka avulla tytöt pääsivät ottamaan ensiaskeliaan jalkapallon parissa hauskassa ja opettavaisessa ympäristössä.

Harjoituksia järjestettiin 2018-2017 ja 2016-2015 -syntyneille tytöille. Kevään ryhmissä palloili noin 30 pelaajaa. Vastuuohjaajina toimivat Pallo-Iirojen ohjaajat Laura Jussinoja ja Anna Järvinen apuohjaajineen.

Harjoituksissa tytöt pääsivät tutustumaan erilaisiin harjoitus- ja peliympäristöihin. Kevään aikana pidettiin 9 harjoituskokonaisuutta Raumaster -hallissa ja Pohjoiskehän koulun salissa.

Kevään toimintajakso huipentui Unelmien Liikuntapäivän kunniaksi pidettävään Iirolandiaan. Iirolandiassa päästiin näyttämään opittuja taitoja Pallo-Iirojen futiskaukalossa ja pidettiin yhdessä hauskaa liikunnan parissa. Kaikki osallistuneet saivat omat jalkapallot kiitokseksi kaudesta. Palloilla on kiva jatkaa pelailua kotipihoilla.

Tämä kausi on Pallo-Iirojen kolmas Playmakers -ohjelmassa. Kesän toiminta keskitetään ikäkausijoukkuetoiminnan lisäksi Nappulaliigaan ja syksyllä jatketaan taas Playmakersin uuden toimintajakson parissa.