James Whiting palaa Iirojen vahvuuteen
Julkaistu: 27.04.2023 16.15

James Whiting palaa Iirojen vahvuuteen

James Whiting tekee jälleen paluun kirkkaisiin valoihin Raumalle. Talven Englannissa viettänyt britti aloittaa jo neljättä kauttaan Iiroissa.

Syitä paluuseen ei ole ollut vaikea etsiä.

- Uskoisin, että minut saa palaamaan kaikki ihmiset seurassa, aina pelaajista valmentajiin ja muutenkin kaikki seurassa toimivat henkilöt. Täällä tunnen olevani kotona. Pidän myös täkäläisestä jalkapallosta ja nautin siitä, miten sitä pelataan täällä. Bonuksena ovat sitten kaikki kaverini, joita täällä on.

Kaudeksi 2019 raumalle ensimmäisen kerran saapunut Whiting kokee kasvaneensa näiden vuosien aikana roimasti.

- Se pelaaja, joka tuli neljä vuotta sitten, oli vielä aika raakile siitä, mitä olen tänä päivänä. Olen paljon kypsempi niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

Koska Whitingin oli palattava kotimaahansa kesken viime kauden, ei keskikenttäpelaaja päässyt nauttimaan voitonjuhlista muun joukkueen kanssa. Vaikka tavoitteet ovatkin tällä kaudella yhtä korkeat, aikoo mies ottaa kauden vastaan peli kerrallaan.

- Parhaan sijoituksen on aina oltava se ultimaattinen tavoite. Se on kyllä mielessäni, mutta nyt keskittymiseni on vain seuraavassa pelissä.

Vastikään Suomeen saapunut Whiting odottaa jo innolla kauden ensimmäistä peliään.

- Nähdään kohta, aion tehdä kentällä parhaani ja toivottavasti saamme aikaan hienon kauden.

Vastuuvalmentaja Joel Grasson kommentit James Whitingistä

- Tuttu pelaaja myös itselle, kuten varmasti muillekin Pallo-Iiroja seuranneelle. Useampana vuonna nyt ollut meillä pelaamassa, ja nyt tulee taas meille kesän ajaksi. Hän on esimerkillinen pelaaja kaikille joukkuekavereille, antaa itsestään ihan kaiken joka kerta kun pelaa. Harvoin näkee niin kovalla työmoraalilla olevaa pelaajaa. On hänellä tietysti myös fyysiset ominaisuudet, varsinkin kestävyyspuoli on erittäin kova.

- Tuo tietynlaista pallollista osaamista myös, mutta on enemmän sellainen box-to-box -tyyppinen pelaaja. Odotan innolla, että saadaan hänet nyt mukaan harjoitusrinkiin ja tietysti myös hyötyä irti otteluissa mahdollisimman paljon. Erittäin tervetullut hankinta tähän väliin.


Miesten edustuksen sopimustilanteen pääset näkemään täältä.

Osta myös tulevan kauden kausikortti, jotta et missaa yhtään peliä! Kausikortilla pääset kaikkiin miesten ja naisten edustusjoukkueiden otteluihin. KAUSARIKAUPOILLE TÄSTÄ!