Edustus M, Miesten Suomen Cup

P-Iirot - FC Futura  5 - 1

Rauma, Äijänsuo stadion TN

Miehet 16 parhaan joukkoon Suomen Cupissa

Miehet etenivät Suomen Cupin 6. kierrokselle ja 16 parhaan joukkoon voittamalla FC Futuran lukemin 5-1.

Yleisömäärä: 249

Ottelun maalihanat avattiin tällä kertaa rangaistuspotkusta. Ajassa 17' Oskari Ohvoa rikottiin maalivahdinalueella ja Elias Ahde sijoitti rangaistuspotkun varmasti alanurkkaan. Tämän jälkeen maalipaikkoja nähtiin molemmin puolin kenttää, mutta molemmissa päissä puolustus hoiti vaarallisimmat paikat pois, eikä enempää maaleja nähty ensimmäisellä puoliajalla.

Toiselle puoliajalle Iirot tulivat pirteinä ja Mikko Jalkanen tykitti noin 20 metristä raumalaisten toisen maalin ajassa 49'. Alle 10 minuuttia myöhemmin Arttu Virtanen antoi loistosyötön ja Ahde viimeisteli suoraan syötöstä illan toisen maalinsa. FC Futura pääsi otteluun mukaan vain viisi minuuttia myöhemmin, kun kulmapotkun jälkitilanteesta tulleesta keskityksestä Futuran hyökkääjä pääsi ohjaamaan pallon maaliin. Iirot eivät kuitenkaan kavennusmaalista lannistunut. Vain kaksi minuuttia myöhemmin Oskari Ohvo laukoi suoraan Jalkasen syötöstä raumalaisten neljännen maalin. Tästä ei FC Futuran vaihtoaitiossa pidetty ja järjestyksenvalvoja joutui puuttumaan Futuran toimihenkilön riehumiseen. Tämän jälkeen FC Futura sai muutaman paikan kavennusmaaliin, mutta Miko Lainio ei päästänyt enempää palloja selkänsä taakse. Ajassa 88' Sulo Ketolaa rikottiin maalivahdinalueella punaisen kortin arvoisesti. Ketola löi viimeisen naulan arkkuun laukomalla rangaistuspotkusta Iirot 5-1 johtoon ja nämä lukemat pysyivät loppuvihellykseen asti.

Otteluraportissa Iirojen hyökkäyksessä mukana ollut Arttu Virtanen

Virtanen kuvailee voiton jälkeisiä fiiliksiä.

- Hyvät fiilikset. Oli minun mielestä hyvä asenne pelissä. Saatiin sitä kautta luotua hyviä paikkoja. Ihan hyvällä prosentilla painettiin sisäänkin tänään. Kyllä tyytyväinen tuohon tulokseen voi olla.

Hyökkääjä kommentoi omia osaamisiaan kentällä.

- Vähän loukkaantumisen jälkeen on ote hukassa alkuun, mutta kyllä se sieltä vähän alkoi löytymään. Kyllä tästä päivä kerrallaan mennään eteenpäin.

Tilastot

5 - 1

FC Futura
(1-0)
18'MaaliAhde Elias
48'MaaliJalkanen Mikko