Edustus M, Miesten Kakkonen

P-Iirot - EPS  1 - 0

Rauma, Äijänsuo stadion TN

Miehet takaisin voittojen tielle

Miehet palasivat takaisin voittojen tielle, kun Espoon Palloseura kaatui lukemin 1-0.

Yleisömäärä: 498

Ottelu alkoi tasaisesti ja molemmat joukkueet saivat hyvännäköisiä hyökkäyksiä. Hyvistä paikoista huolimatta ensimmäinen maali nähtiin vasta ajassa 33', kun Arttu Virtanen pääsi puskemaan Aaro Salosen keskityksestä pallon maaliin. EPS:n maalivahti osui palloon, mutta ei pystynyt pysäyttämään sitä tarpeeksi hyvin. Tämän jälkeen alkoivat tunteet kuumeta kentällä, ja vain viisi minuuttia myöhemmin EPS:n pelaajalle näytettiin punaista korttia. EPS sai ensimmäisen puoliajan lopulle vielä mahdollisuuden tasoittaa ottelun rangaistuspotkusta. Henri Saarinen kuitenkin aavisti laukauksen suunnan oikein ja onnistui pysäyttämään laukauksen. Toisella puoliajalla Iirot pystyivät kontrolloimaan palloa suurimman osan ajasta, mutta EPS sai myös paikkoja ottelun tasoittamiseen. Raumalaisten puolustus kuitenkin blokkasi useamman maalintekoyrityksen ja viimeisenä lukkona toiminut Saarinen torjui varmasti maalille asti tulleet maalintekoyritykset. Saarinen piti maalinsa puhtaana, eikä Iirotkaan hyvistä paikoista huolimatta onnistunut tekemään enempää maaleja, vaikka lisäaikaa annettiinkin runsaasti. Noin 7 minuutin lisäajan jälkeen tuomari vihelsi ottelun päättyneeksi ja Iirot nappasivat kauden toisen kotivoiton lukemin 1-0.

Otteluraportissa Iirojen maalilla nollapelin torjunut Henri Saarinen

Saarinen kommentoi voiton jälkeisiä fiiliksiä.

- Hyvä fiilis. Aika vaikeat kolme pinnaa taas oli, vaikka saatiin ylivoimallakin pelata aika kauan. Se on tärkeää, että tulee pinnoja. Hoidetaan nyt varsinkin kotiottelut, niin saadaan taas hyvä boosti tästä.

Maalivahti kertoo torjumastaan rangaistuspotkusta.

- Noh, en tiedä. Jazz pelissä meinasi osua jo. Ajattelin, että koitetaan nyt toisen kerran jos tuuri kävisi. Kaveri sitten painoi siihen syliin mukavasti. Se on aina kiva, kun ei tule ihan huippurankkareita ihan joka kerta. Mukava ottaa kiinni.

Tilastot

1 - 0

EPS
(1-0)
33'MaaliVirtanen Arttu