Edustus, Naisten Ykkönen

P-Iirot P-Iirot - EBK  3 - 0

Äijänsuo stadion TN

Naisten kausi päättyi kotivoittoon

Naiset ottivat suvereenin 3-0 (1-0) voiton EBK:a vastaan kauden viimeissä ottelussa. Samalla Aino Varkoi varmisti Ykkösen maalipörssin voiton.

Ottelu oli käytännössä alusta loppuun asti kotijoukkueen hallintaa. Ensimmäinen maali syntyi 32. minuutila, kun Varkoi pääsi EBK:n maalivahdin pienen haparoinnin myötä siirtämään pallon varmasti takanurkkaan. Tauolle mentiin näissä lukemissa.

Toinen puoliaika ehti vanheta vain muutaman minuutin, kun ajassa 47 minuuttia Mira Pärssinen lisäsi kotijoukkueen johdon 2-0 numeroiksi. Toinen puoliaika oli Iirojen selkeää hallintaa ja EBK:n nopeat vastahyökkäykset pystyttiin katkomaan nopeasti, eikä Kiira Kaivola joutunut maalillaan kovaan pinteeseen missään vaiheessa. Varkoi pääsi viimeistelemään ottelun toisen maalinsa 80. minuutilla Kaisa Saarenpään mainiosta keskityksestä ja varmisti näin Ykkösen maalipörssin voiton 14 maalilaan.

Ottelu oli samalla päävalmentaja Iiro Koivulan jäähyväisottelu, kun neljän vuoden valmennusjakso joukkueessa tuli päätökseen.

Koivula kommentoi tunteikasta ottelua pelin jälkeen.

-Tämä loppusarja oli meiltä melkoinen osoitus, ei varmaan kenenkään tarvitse ihmetellä, että kuulummeko tähän sarjaan vai emme.

-Oli haikeat, mutta onnistuneet jäähyäiset.

Iirot voitti alemman jatkosarjan puhtaalla pelillä ja lopullinen sijoitus sarjassa oli lopulta 5.

Tilastot

3 - 0

EBK
(1-0)
32'MaaliVarkoi Aino
47'MaaliPärssinen Mira