Walid Abdelali vahvistamaan Pallo-Iiroja
Edustus MJulkaistu: 11.05.2024 14.00

Walid Abdelali vahvistamaan Pallo-Iiroja

Walid Abdelali on solminut seuran kanssa loppuvuoden sopimuksen. Abdeladi tuo mukanaan joukkueeseen lisää kokemusta Ykkösestä.

Walid Abdelali on tehnyt Pallo-Iirojen kanssa loppukauden kestävän sopimuksen. 31-vuotias ranskalainen on tuttu nimi entuudestaan Mikkelin Palloilijoista, jossa keskikenttäpelaaja pelasi täyden kauden vuonna 2020. Kaudella 2022 Abdeladi esiintyi parin pelin verran FC Jazzin paidassa ja viime kausi vierähti Salossa SalPassa, kunnes loukkaantuminen katkaisi kauden seitsemän ottelun jälkeen. Täksi kaudeksi mies palasi SalPaan, jossa pelasi yhden Liigacupin ottelun, mutta kun pelaaja ja seura eivät päässeet yhteisymmärrykseen, palasi Abdelali Ranskaan, josta suoraan ranskalainen Raumalle saapuikin. Suomen vuosien välissä Abdelali on pelannut kahteen otteeseen Islannissa, joiden lisäksi CV:stä löytyy pelejä sekä kotimaasta Ranskasta ja Espanjasta.


Vastuuvalmentaja Joel Grasso on tyytyväinen, että pitkien neuvottelujen päästä löytyi palkinto

- Walid oli mun prioriteettilistalla tosi korkealla. Kokenut keskikentän pohjapelaaja, joka on jo pelannut Suomessa korkeammilla sarjatasoilla. Ammattimaisuus hänen toiminnassaan näkyy kauas ja uskon hänen tuovan hyvää esimerkkiä ammattimaisuudestaan meidän pukukoppiin. Vaikka hänet ensisijaisesti pohjapelaajaksi hankittiin, hänen monikäyttöisyytensä on tietysti myös plussaa. Walid on pelannut myös wing backina, topparina ja laitapakkina.

- Hän on vahva kaksinkamppailutilanteissa, on hyvässä fyysisessä kunnossa ja omaa hyvät tekniset ja taktiset valmiudet. Uskon hänen olevan parhaimmillaan sarjan paras pohjapelaaja. Juuri sellainen, josta voimme konkreettisesti näyttää, että miksi pidimme vahvistusten suhteen riman korkealla.

Walidin taustalta löytyi tukea myös seuran ulkopuolelta.

- Hienoa, että Raumalta löytyy ihmisiä, jotka haluavat tukea seuraa tällaisissa hankinnoissa. Ilman niitä, emme olisi Walidia tänne saaneet. Kiitos heille siitä!