Julkaistu: 29.08.2022 07.08

B- tyttöjen syyskierros alkanut nihkeästi

Nyt kun viisi kierrosta BT ykköstä on pelattu, on Pallo-Iirot yj:nsijoitus yhdeksäs, ja pisteitä on kasassa neljä. Saldona on ollut yksi voitto, yksi tasapeli ja kolme tappiota.

Ensimmäisellä kierroksella sinikeltaiset kohtasivat RaiFu:nRaisiossa. Umpisurkean ensimmäisen jakson jälkeen Iirot saivat kerättyä rivinsä kuntoon ja nousi 4–2 voittoon. Maalintekijät tässä ottelussa olivat Katarina Maikola 2, Salla Suominen ja Elli Saimo.

Toinen ottelu pelattiin Raumalla suurinta suosikkia FC Espoota vastaan. Tässä ottelussa tuli 0–3 tappio siitäkin huolimatta, että kaikki naisten joukkueen BT- ikäiset pelaajat olivat mukana.

Viikko tästä eteenpäin oli vastassa NJS vieraissa. Tähän peliin lähtökohdat olivat heikot, sillä naisten joukkueella oli samana päivänä oma pelinsä. Tämä tarkoitti sitä, että apuja ei ollut juurikaan saatavilla. Lopputuloksena oli hyvän esityksen jälkeen 2–0 tappio.

Sitten oli vuorossa satakunnan derby MuSaa vastaan. Melko selkeästä hallinnasta ja lukuisista maalintekopaikoista huolimatta ei palloa maaliin asti saatu. MuSa sen sijaan onnistui lähestulkoon ainoasta puolittaisesta maalintekopaikastaan viimeistelemään 0–1 vierasvoiton.

Viimeisin ottelu käytiin Nokialla sunnuntaina 28.8 FC Nokiaa vastaan. Tämä taisto päättyi maalittomaan 0-0 tasapeliin ja toi neljännen pisteen raumalaisille.

Uusina pelaajina mukana ovat olleet maalivahti Salla Rantala sekä myös C- tytöistä nostettu Sanni Nurminen. Molemmat ovat esiintyneet edukseen tähänastisissa otteluissa ja osoittaneet kuuluvansa joukkueeseen.

Seuraavaksi vastassa on FC Honka/2 sunnuntaina 4.9 Raumalla. Tämä on otollinen viikonloppu sinikeltaisille, sillä naiset eivät pelaa koko viikonloppuna, ja näin haussa on sarjapaikan kannalta erittäin tärkeät kolme pistettä. Ottelu alkaa 13:00 Buena Vista Stadionilla. Tervetuloa!!