Joel Grasso jatkaa miesten edustusjoukkueen vastuuvalmentajana
Julkaistu: 27.09.2023 16.45

Joel Grasso jatkaa miesten edustusjoukkueen vastuuvalmentajana


Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkue jatkaa Joel Grasson alaisuudessa kaudella 2024. Kuluneen kauden sijoitus on vielä auki.

Seura on solminut vuoden jatkon miesten pääkäskyttäjä Joel Grasson kanssa. Kuluvaksi kaudeksi ensimmäistä kertaa miesten edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi noussut Grasso aloittaa nyt kuitenkin neljännen kautensa edustusjoukkueen valmennusryhmässä, valmennettuaan puolitoista kautta Kimmo Hörkön alaisuudessa kausilla 2020-2021.

Uuteen kauteen Grasso lähtee positiivisin mielin.

- Tosi hyvät fiilikset sen suhteen. Tuloksellisesti tämä kausi on mennyt siihen lähtökohtaan nähden ihan hyvin, että ollaan nousijajoukkue. Mun mielestä on ihan loogista, että pystyy saamaan sen mahdollisuuden jatkaa siinä ja viedä sitä peliä eteenpäin oman näköiseksi.

Tällä kaudella valmentajan vastuulla on ollut edustusjoukkueen lisäksi Iirojen reservijoukkue, mutta ensi kauden kuvioita ei ole vielä täysin lukkoon lyöty.

- Roolissa on vielä pientä hienosäätöä, mutta aika samantyyppisenä se pysyy. Ei siinä tule mitään sen suurempia muutoksia.

Ensimmäisen kautensa edustusjoukkueen vastuuvalmentajana pian päättävä Grasso peilasi lyhyesti kauden alla olleita odotuksiaan kauden kulkuun verrattuna. Tarkempi kauden analyysi käydään kauden päätyttyä.

- Kyllä tämä tietyllä tapaa vastasi odotuksia. Tietenkin kun on ollut siinä edustusjoukkueen toimintaympäristössä apuvalmentajana, niin ei siinä ihan hirveästi tullut sellaista, etten olisi etukäteen odottanut. Olen kuitenkin ollut eri ikäryhmissä vastuuvalmentajana. Ehkä isoin juttu on tietenkin se, että tässä on oikeasti tulospaineita, mutta mä olen ihan tykännytkin siitä.

Kautta on jäljellä kaksi ottelua, kerran vieraissa ja kerran kotona.

- Tosiaan pari peliä jäljellä, niin pelaajillekin sanoin, että lähdetään jokaista yksittäistä ottelua voittamaan ja katsotaan mihin se riittää. Joka tapauksessa todennäköisesti se sija tulee olemaan kuudennen ja kahdeksannen välissä, ei se paljoa siitä enää muutu. Katsotaan, siitä lähdetään sitten parantamaan ensi kaudella.