Otto Ohvo lainalle Pallo-Iiroihin
Julkaistu: 26.05.2023 10.15

Otto Ohvo lainalle Pallo-Iiroihin

Otto Ohvo vahvistamaan Iirojen hyökkäyspäätä TPS:stä. Kyseessä on kauden kestävä lainasopimus, jonka aikana TPS:llä on oikeus tarvittaessa kutsua pelaaja takaisin.

19-vuotias turkulainen saapuu Pallo-Iiroihin TPS:n organisaatiosta jossa Ohvo on kuulunut edustusjoukkueen harjoitteluvahvuuteen. Keskikentällä parhaiten viihtyvä Ohvo pääsee kokeilemaan ensimmäistä kertaa urallaan Kakkosen vauhtia.

Raumalle saapuu kunnianhimoinen pelaaja, joka hakee lisää vauhtia uralleen.

- Saavun Iiroihin odottavin mielin ja innoissani. Uusi joukkue ja kaupunki tietysti tuo jännitystä, mutta tiedän, että on hyvä joukkue ympärillä ja Raumalla on hyvä futiskulttuuri.

Viimeisenä kahtena vuotena Ohvo on päässyt tutustumaan Pallo-Iiroihin vastustajan näkökulmasta, miehen pelatessa Kolmosta TPS U23 -joukkueessa.

- Pelit Iiroja vastaan ovat aina olleet vaikeita ja vastassa on ollut aina tosi nälkäinen ja aggressiivinen joukkue.

Helpotusta uuteen kaupunkiin tutustumisessa tuo joukkueessa pelaava isoveli Oskari Ohvo.

- Ei olla taidettu Oskun kanssa ikinä pelata samassa joukkueessa. Viime vuosina ensimmäisiä kertoja alettu pelaamaan vastakkain ja nyt sitten samassa joukkueessa.

- Kyllähän se on siistiä päästä pelaamaan Oskun kanssa samassa joukkueessa, koska sieltä suunnasta se into futikseenkin on alun perin lähtenyt.

Mustavalkoisen raitapaidan sinikeltaiseen vaihtava keskikenttäpelaaja ei tingi vaatimustasosta.

- Odotukset itsellä kauteen on saada ehjä ja tasainen kausi sekä pelata sillä omalla hyvällä tasolla, joka auttaa joukkuetta voittamaan pelejä. Joukkueena haluan tietysti voittaa kaikki pelit ja sijoittua niin ylös kuin mahdollista.

Vastuuvalmentaja Joel Grasson kommentit Otto Ohvosta

- Otto Ohvo on TPS:n edustusjoukkueen kanssa harjoitellut nyt koko talven ja saanut harjoitusotteluissa jonkun verran vastuustakin jo. Hän on juoksuvoimainen ja näppärä pallon kanssa, pystyy pitämään palloa ahtaissa väleissä. Monikäyttöinen, hän on ehkä koulutukseltaan keskikenttäpelaaja, mutta pystyy pelaamaan myös laidassa. Se oli yksi tärkeistä ominaisuuksista, miksi me hänet tänne halusimme.

- Eteenpäin menevä nuori pelaaja, kenellä on hyvät fyysiset ominaisuudet ja kaikki mahdollisuudet murtautua myös ylemmille sarjatasoille. Mielenkiintoinen pelaajatyyppi, varmasti tuo lisää kilpailua meille, mutta uskon, että tuo myös pelillisesti meille lisää.

Miehet tänään jahtaamassa kolmea pistettä Porista, FC Jazz - Pallo-Iirot Porin stadionilla klo 20