Mikko Jalkanen vuoden jatkosopimukseen
Julkaistu: 24.11.2022 17.45

Mikko Jalkanen vuoden jatkosopimukseen


Mikko Jalkanen pysyy Iirojen matkassa. Jalkaselle alkava kausi on jo neljäs Raumalla.

Jalkasen vuoden mittainen jatkosopimus syntyi hyvin nopeasti.

- Neuvottelut eteni näppärästi kuten aikaisemminkin. Ajatukset oli molemmilla osapuolilla samat ja Kakkonen oli se sarjataso, jolla haluaisin vielä vähintään pelata, joten jatko oli helppo päätös.

Jalkanen jakoi sisäisen maalipörssin voittoa Kolmosessa kaudella 2021, iskettyään viidessätoista ottelussa yhdeksän maalia. Tällä kaudella maalisarake jäi hieman tyhjemmäksi, mutta laituri kunnostautui maalisyötöissä.

- Viime kaudella Ellu (Elias Ahde) oli piikissä, niin ei tarvinnut itse murehtia maalinteosta. Syöttöjä mä taisin luvata viime kauden alussa ja muutaman taisin pedatakin lopulta. Syötöt taitaa olla se mun bravuuri, mutta en sulje maalinteon mahdollisuutta, koska silloin tällöin niitäkin väläyttelen.

Kakkosessa pelaamista Jalkanen odottaa jo innolla.

- Tosi hyvällä mielin. Jännää taas parin vuoden tauon jälkeen päästä katsomaan mihin ne taidot oikeasti riittää. Oma tavoitteeni on saada paras Kakkosen kausi itselleni tähän mennessä ja sen mukaan lähden treenailemaan. Toki haluan myös että seura löytää sen oman paikan vähintään sieltä Kakkosesta.


Vastuuvalmentaja Joel Grasson kommentit Mikko Jalkasesta

- Sekä Elias että Mikko lukeutuivat viime kaudella joukkueen runkopelaajiin, joten heidän kiinnityksensä oli minulle prioriteettilistan kärkipäässä. Hienoa että yhteisymmärrykseen päästiin nopeasti ja molemmat osoittivat halukkuutta jatkaa Pallo-Iiroissa.

- Mikko on erittäin nopeajalkainen laituri, joka on lukeutunut edustusjoukkueen runkopelaajiin jo 2,5 kautta. Vasenjalkainen pelaaja jonka vahvuudet tulee parhaiten esiin hyökkäysalueella. Odotan häneltäkin tehojen lisäksi vahvaa panosta joukkueen arjessa.


Miesten edustuksen sopimustilanteen pääset näkemään täältä.