Sulo Ketola testileirille AC Milaniin
Pallo-Iirot r.yJulkaistu: 19.11.2022 12.45

Sulo Ketola testileirille AC Milaniin

Seuran nuori peluri lähtee seuraavaksi Italiaan. Edessä on neljän päivän testileiri AC Milanin organisaatiossa.

Ketola päätti kautensa Kai Pahlman-turnauksessa C15-joukkueessa vain hetki sitten, eikä nuori kärkipelaaja ehtinytkään kovin pitkään olla poissa pelikentiltä.

- Tauko sujui ihan hyvin. Ehdin pitää noin viikon kunnon taukoa ennen kuin piti taas aloittaa treenaaminen ja valmistautuminen seuraavaan reissuun. Tauon aikana koitin unohtaa vain täysin jalkapallon ja olla perheen sekä kavereiden kanssa.

Matkaan Ketola lähtee jo tulevana maanantaina 21.11., leirinpäivien ollessa 22.-25.11. Leirille hän suuntaakin odottavaisin mielin.

- Odotan Italian reissua innolla! Jälleen uusi maa, uudet tavat ja erilaista jalkapalloa. AC Milan on yksi maailman huippuseuroja eikä siellä varmasti tule olemaan helppoa, mutta kaikkeni menen sinne taas antamaan.

- AC Milan tulee varmasti olemaan yhtä kova ja ammattimainen paikka, kuin muutkin seurat missä olen käynyt. Kukaan ei siellä varmasti anna periksi eikä armoa tunneta.

leiriohjelma noudattaa tuttuja kaavoja.

- Maanantai ja lauantai ovat vain matkustuspäiviä, mutta niiden välissä minulla on yksi harjoitus per päivä sekä lääkärintarkastus tiistaina.


Pallo-Iirot toivottaa Sulolle onnea Italiaan!