Supersuosittu Iirolandia alkaa jälleen, nyt jo syyskuun alkupuolella ja kutsuu kaikki raumalaiset lapsiperheet, ja miksei vähän kauempaakin, nauttimaan koko perheen voimin liikunnan riemusta Äijänsuon Talviharjoitteluhalliin. Iirolandia on alle 12 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattu tapahtuma.

Iirolandia koostuu monesta erilaisesta toimintapisteestä, jotka ovat tuttuja jo viime talvelta. Tarjolla on mm. pomppumatto, ilmalla täytettävä futiskaukalo, ilmakiekkopeli, ajorata polkuautoille, tasapainorata, vaahtomuovimoduuleita sekä paljon erilaisia pikkutavaroita kuten puujalat, hyppynarut ja hulavanteet. Hallista on varattu iso alue myös erilaisille pallopeleille.

Nuoremmille alle kouluikäisille lapsille on jälleen suunnattu oma leikkialue, josta löytyy mm. vaahtomuovimoduleita, pomppulinna, kolmisivuinen kiipeilyteline, ilmalla täytettävä futiskaukalo, liukumäki, airtrack, sekä sen lisäksi siellä järjestetään ohjattuja musiikkileikkejä. Musiikkileikit alkavat aina klo 17:45 ja 18:45 kestäen noin 15 minuuttia.

Jokaisella Iirolandiakerralla järjestetään aarteenetsintää klo 17.30 ja 18.30. Aarteenetsinnässä on erilaisia aiheita kuten väriteema, karttapohjainen ja erilaisia teema-aarteenetsintöjä. Aarteen löydettyä palautetaan se kioskiin, jolloin saa pienen yllätyksen.

Iirolandiassa järjestetään joinain kertoina kasvomaalauksia ja teemakertoja. Näistä tiedotetaan näillä sivuilla ja Iirolandian ilmoitustaululla Iirolandiakertojen yhteydessä.

Toimintapisteillä Iirolandian ohjaajat ohjeistavat ja valvovat liikkumista. Lapset ovat kuitenkin vanhempiensa vastuulla tapahtumassa.

Lippujen hinnat:

Kertamaksu 5 euroa / lapsi

Tapahtuma on huoltajille maksuton.

Kymmenen kerran kävijäpassi 50 euroa, joka sisältää yhden ilmaisen kerran passin omistajalle ja hänen kaverilleen. Passin tullessa täyteen, kannattaa varata kaveri mukaan.

Länsi-Suomen tilaajille Iirolandian liput 4€/kpl.

Iirolandia – Sporting event for entire family


Local football club Pallo-Iirot launched children’s play world Iirolandia
last year and it became an instant hit amongst families in Rauma region.
Iirolandia is play world for children aged between 1-12 years and it
gathered close to 300 kids and their parents to Äijänsuo indoor arena on
winter Wednesdays last year.
Iirolandia is arranged at Talviharjoitteluhalli in Äijänsuo’s sporting
center. It is run on Wednesdays from September to March.
Iirolandia has a lot of different sporting opportunities. There is for
example special made bounce mat, different throwing tasks, balance course,
foam modules to play with, tilts and so on and so on. Big space from the
indoor arena is also reserved for different ball games.

Admission fee:
Single ticket 5 euros
Tickets sold at the door, payment in cash or card. Parents for free.

Check whats happening, here.