26
TOU
20.00
Edustus M, Miesten Kakkonen

FC Jazz - P-Iirot   3 - 1

Pori, Stadion N

Miehet matkaavat poriin paikalliskappailuun

Miehet kohtaavat porilaisen FC Jazzin paikalliskamppailussa Porissa. Porilaiset lähtevät otteluun kolmen ottelun voittoputkessa. Näissä kolmessa ottelussa FC Jazz on tehnyt 13 maalia ja päästänyt vain 2. Iiroilla ottelut ovat olleet tasaisempia ja viimeisimpänä takana on 1-2 tappio GrIFK:sta. Molemmat joukkueet ovat kuitenkin pystyneet voittamaan omat ottelunsa Suomen Cupissa tähän mennessä. Pallo-Iirot kohtasivat FC Jazzin myös harjoituskaudella. Tuolloin porilaiset pystyivät tasoittamaan ottelun viimeisellä minuutilla ja ottelu päättyi tasalukemin 2-2.

Ennakossa Joel Grasso


Grasso kertoo Porin ja Rauman vastakkainasettelusta ja sen vaikutuksista.

- No onhan sitä. Se on rakas paikallisvastustaja sen suhteen, että sen kanssa nyt kilpaillaan samassa sarjassa. On se ainakin sellainen peli, mikä itseä ja pelaajia sytyttää paljon. Ne on aina kivoja pelejä voittaa, ne Satakunnan derbyt.

Valmentaja kertoo mietteensä paikallisvastustajasta.

- FC Jazz on laadukas jengi. Ne on panostanut tänä vuonna paljon. Sinne on tullut paljon uusia pelaajia. Firmino kärjessä, Kakkosen tasolla erinomainen kärki. On tehnytkin nyt paljon maaleja. Kompakti, ei ole mitään selkeitä heikkoja lenkkejä. Jokaisella pelipaikalla hyviä pelaajia. Kaikin puolin varmasti kova vastus.

Edellinen peli hävittiin viimeajan maaleilla, Grasso kertoo mitkä ovat parannuskohteita tuleviin peleihin.

- Se peli harmittaa kyllä tosi paljon. Oli niin hyvin kontrollissa ja vastustaja ei ihan hirveesti luonut mitään ennen ensimmäistä maalia. Meillä oli kuitenkin ottelussa paikat tappaa se ottelu. Ehkä se, että saataisiin se ottelu tapetuksi. Se oli ainakin eilen sellainen asia, mikä oltaisiin pystytty tekemään paremmin. Paikoista maalit ja kolme pistettä.

FC Jazz- Pallo-Iirot 26.5. klo 20 Porissa, Stadion N

Tilastot
FC Jazz

3 - 1

(2-1)
23'MaaliEtok Mmenie-Abasi Ita
27'MaaliPitkälä Eino-Iivari
44'MaaliAhde Elias
55'MaaliDantas Firmino Lyon

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista