18
MAA
12.00
Edustus M, Harjoitusottelut

P-Iirot - TPS  0 - 4

Buena Vista stadion TN

TPS nollasi miehet Raumalla

Miehet jäi kakkoseksi kamppailussa TPS:lle lukemin 0-4. Ensimmäisellä puoliajalla molemmilla oli hetkensä, mutta maalinteossa onnistui vain TPS. Vieraat juhlivat ensimmäisellä puoliskolla kahdesti. Molemmat osumat tulivat nopeista hyökkäyksistä ja päättyivät suoraan syötöstä laukaukseen hyviltä paikoilta. Iirot eivät tolppaa lähemmäs päässeet. Toisella puoliajalla Turkulaiset olivat selkeästi pelin päällä. Iiroille ei auttanut kun puolustaa lähes koko puolisko. Sekään ei kuitenkaan riittänyt, vaan Tepsi karkasi neljän maalin johtoon ja näissä lukemissa mentiin loppuvihellykseen asti. Vieraiden molemmat toisen puoliajan maalit tulivat keskityksistä maalinedustalle.

Vastuuvalmentaja Joel Grasso koki loppulukemat ansaituiksi.

- Ainakin saatiin sellainen peli, mitä vähän odotettiinkin tästä. Kova vastustaja, sen eron huomasi varsinkin toisella puoliajalla. Ne pystyi toimimaan laadukkaasti pidempään kuin me. Meillä oli varsinkin ensimmäisellä puoliajalla omat hetkemme, mutta toisella puoliajalla ei pystytty oikein syöttelemään edes pidempiä syöttöketjuja. Me aikalailla jouduttiin puolustamaan koko toinen puoliaika. Se alkoi näkyä siinä, että useampia pelaajia alkoi hapottamaan, kun juostiin enemmän ilman palloa pitkiä matkoja.

- Tepsi käytti hyväksi hyvin paikkansa. Loppujen lopuksi ei niillä hirveesti paikkoja ollut maalien lisäksi, mutta niistä ne laittoi aika hyvällä prosentilla pussiin. Epäonninen meidän erikoistilanne ensimmäisellä puoliajalla, mikä päätyi tolppaan. Se olisi voinut meidän kannalta ainaki hetkeksi kääntää peliä ja pelimomentumia. Ehkä tavallaan saatiin se tulos, mikä ansaittiinkin. TPS liikutti palloa laadukkaasti ja ihan pelitilanne maaleja kolme neljästä.

Tilastot

0 - 4

TPS
(0-2)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista