18
MAA
12.00
Edustus M, Harjoitusottelut

P-Iirot - TPS  0 - 4

Buena Vista stadion TN

Miehille vieraita Ykkösestä

Miehillä on edessä mielenkiintoinen harjoitusottelu, kun Raumalle saapuu TPS:n edustusjoukkue. Ykkösen sarjassa sekä liigakarsinnoissa kakkoseksi jäänyt TPS onkin lähtökohdiltaan selkeästi kovin joukkue, jonka raumalaisryhmä kohtaa harjoituskauden aikana. Pallo-Iirot lähtee otteluun tappio niskassaan, hävittyään ensimmäisen pelinsä lähes vuoteen. Maukkaampaa paikkaa tuloksen kääntämiselle ei juuri voisi olla, joten Äijänsuolla nähdään varmasti hieno kamppailu kahden kovan joukkueen välillä.

Vastuuvalmentaja Joel Grasso kommentoi.

- Hieno saada Ykkösen jengi Raumalle, sitä ei ole lähivuosina tapahtunut. TPS tulee lukeutumaan Ykkösen kärkijengeihin, joka hamuaa takaisin Veikkausliigaan. He ovat saaneet viime kaudella ja tällä kaudella merkittäviä paluumuuttajia, kuten Kasper Hämäläinen ja Riku Riski. On hienoa myös raumalaiselle futisyleisölle nähdä tämän tason ex-maajoukkuepelaajia Äijänsuolla.

- Olemme melko hyvin tietoisia TPS:n pelaamisesta ja pyrimme parhaamme mukaan haastamaan heitä omien vahvuuksien kautta. Joukkue on harjoitellut pääsääntöisesti hyvin ja pitkäaikaispotilaitakin on päässyt jo kentän puolelle mukaan harjoituksiin. Varmoja poissaolijoita ovat Markus Babb, Topias Silvennoinen ja Jami Halminen.


Pallo-Iirot - TPS 18.3. klo 12 Buena Vista stadionilla

Tilastot

0 - 4

TPS
(0-2)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista