22
KES
19.00
Edustus, Miesten Kolmonen

P-Iirot - PIF 2  3 - 0

Äijänsuo stadion TN

Miehillä tavoitteena paluu voittojen tielle

Poissaolot:

Loukkaantuneena: Toivonen, Walden

Pelikiellossa: Pertola, Schultz

Ketola C15-joukkueen, Alan ja Honkaniemi reservijoukkueen mukana.


Edustuksella on edessä viimeinen peli ennen sarjan puoliväliä ja kesätaukoa. Raumalle Iiroja haastamaan saapuu PIF 2 Paraisilta.

PIF 2 sijaitsee sarjataulukossa tällä hetkellä ensimmäisen putoajan paikalla sijalla 9. Kymmenestä ottelusta mukaan on tarttunut kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja viisi tappiota. Siinä missä kotijoukkue Pallo-Iirot on tehnyt eniten maaleja sarjassa, on PIF päästänyt sarjassa eniten maaleja, oman maaliverkon heiluttua 27 kertaa. Joukkueen 19 maalista Kasper Fröjdö on viimeistellyt viisi, Samir Achkirin ja Paulus Kopperoisen säestäessä taustalla neljän maalin voimin mieheen.

Pallo-Iiroilla on allaan ensimmäinen peli, jossa pisteet eivät kokonaisuudessaan tipahtaneet raumalaisten laariin, tasattuaan pisteet TOVE:n kanssa. PIF:lle saattaakin olla tulossa hikinen ilta, mikäli tasurista sisuuntunut Iirot saa koneet jälleen rullaamaan. Sarjan maalipörssiä johtava Elias Ahde on kahden pelin maalittomassa putkessa, jotka ovat maaliahneelle hyökkääjälle kauden ensimmäinen ja toinen maaliton peli. Jos ennusmerkit pitävät paikkaansa, ei kauaa tarvitse seuraavaa osumaa odottaa.

Ennakossa Aleksi Arvela


Viimeisissä peleissä tunne on ottanut hiukan liikaa valtaa, mutta tämä on joukkueen kesken käsitelty.

- Me tuossa juuri kopissa puhuttiin siitä, että mentaalipuoli pitää saada kuntoon, liikaa mennään siihen huuteluun mukaan. Nyt meni peli sitten ihan sekaisin sen takia, että ruvettiin tuomaria syyttämään omista virheistä ja keskityttiin kaikkeen turhaan. Sitä kautta sitten tulos oli tuollainen. Hyvä että saatiin se yksikin piste sieltä pois.

Omissa otteissaan Arvela näkee vielä parannettavaa.

- Parannettavaa on. Aina on parannettavaa. Vähän on ollut vaikeaa, mutta kyllä se siitä lähtee.

Tulevasta vastustajasta puolustajalla ei juuri ole mielipiteitä.

- En oikeastaan mitään mieltä. Silloin Kakkosen kaudella pelasin sitä ykkösjoukkuetta vastaan. Sieltä ihan varmasti joitain pelaajia on siinä kakkosjoukkueessa, mutta muuten aika tuntematon joukkue itselle. Ei mitään tietoa sinällään vastustajasta.

Tulevalle voittoputken pituudelle tavoite on selkeä.

- Aina loppuun asti.

Pallo-Iirot - PIF 2 22.6. klo. 19 Buena Vista stadionilla

Tilastot

3 - 0

PIF 2
(2-0)
34'MaaliSilvennoinen Topias
41'MaaliAhde Elias
62'MaaliAhde Elias

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista