28
HEI
16.00
P15, P15 Liiga Etelä

P-Iirot - PKKU  1 - 1

Rauma, Äijänsuo stadion TN

Tasapeli kovan taistelun jälkeen

Joukkue lähti syyskierroksen avaukseen hieman vajaamiehisenä, kun pelaajia tippui kokoonpanosta loukkantumisten ja sairasteluiden vuoksi. Apuja lähdettiin hakemaan kakkosjoukkueesta sekä -10 syntyneistä ja mukaan tulleet pojat hoitivat hienosti tehtävänsä.

PKKU tuli alusta alkaen todella kovalla temmolla ja taisteli jokaisesta pallosta. Kulmatilanteesta PKKU pääsi rankaisemaan jo ottelun 8’, kun Niklas Nummi onnistui pomppivan pallon iskemään maaliin.

PKKU oli ensimmäisellä puoliajalla selvästi hallitsevampi osapuoli ja Iirot eivät saaneet luotua tilanteita PKKUn maalille.

Puoliajalle lähdettiin lukemista 0-1.

Toiselle puoliajalle Iirot lähtivät päättäväisesti hakemaan tasoitusta. Iirot onnistuivat erikoistilanteesta luomaan maalipaikan ja maalin eteen jääneen pallon varmasti viimeiteli maaliin Oliver Hörkkö 60’.

Maali herätti Iirot, mutta jalka alkoi painamaan eikä enää lisämaaleja ottelussa nähty. Näin ollen syyskierros päättyi liiganousijoiden osalta pisteiden jakoon.

Jonne Schultzin ajatukset ottelusta: Syyskierroksen avausottelu oli haastava ja kova, tempokin oli huomattavaasti kovempaa kuin ykkösessä. Joukkueena olimme valmiita otteluun, mutta poissaolot vaikuttivat hieman pelaamiseen. Joukkueena taistelimme kuitenkin loppuun asti.

Tasapeli tuntui ihan hyvältä kovan työn jälkeen.

Kotiyleisölle kiitos tuesta ja kannustuksesta!

Ensi viikolla kotona kohdataan TPS. Joukkueen tulee saada hyvä harjoitusviikko alle niin olemme valmiita TPS otteluun.