15
SYY
10.30
P15, P15 Liiga Etelä

VJS - P-Iirot   1 - 2

Myyrmäki, Vantaa. Jalkapallostadion TN

Vahvaa puolustamista ja kolme pistettä

Aamu alkoi tänään jo hyvin aikaisin, kun bussi lähti kohti Vantaata kuudelta. Pojat olivat hyvässä vireystilassa Vantaalle päästyä ja valmiina otteluun. Ottelu oli aikainen myös VJS:lle, joka oli saanut nukkua pidempään. Tämä saattoi näkyä ottelun alkuminuuteilla, kun ottelua oli pelattu 5’ ja Teodor Laaksonen iskee pallon maaliin. Maali syntyy Niilo Haaviston hyökättyä hyvin mukaan prässiin ja riistettyä pallon. Namu syöttö Teukalle ja tästä paikasta maalintekijä ei erehdy.

VJS herää peliin mukaan ja tämän jälkeen mennäänkin puolustusvoittoisesti pitkälle eteenpäin, kunnes 51’ ja VJS tasoittaa. VJS hakee ahnaasti voittomaalia, mutta Iirot pääsevät yllättämään. Ottelun viime minuuteilla Eetu Asmi pujottelee koko kentän läpi. Vedon torjuu VJS:n maalilla pelannut Otava Eronen, mutta kakkospalloon ehtii Eemil Tolonen, joka viimeistelee pallon tyylikkäästi maaliin.

Tänään hatun nosto Hanni, Sorsakivi, Jalava, Asmi ja Schultz puolustislinjassa. Kovaa duunia tehtiin, koko joukkue saatiin syttymään puolustuslinjan onnistumisista.

Ensi lauantaina 21.9. tämän kauden viimeinen kotiottelu Buena Vista stadionille klo 13. Silloin vieraaksi saapuu PK-35. Tervetuloa kannustamaan Iirot voittoon. Tärkeät pisteet silloin jaossa.