P15, P15 Liiga Etelä

MuSa/YJ - P-Iirot   1 - 3

Pori, Musan kenttä N

Derbystä pisteet Raumalle

Kuuma ottelu, todella kosteassa säässä. Alkulämmölle lähtiessä taivas repesi ja vettä saatiin ottelun viime minuuteille asti. Ottelu pelattiin nurmella Musan kentällä, jolloin sade toi otteluun omat haasteensa. Alusta oli hyvin liukas ja pallon nopeus märällä nurmella oli tottumatta vaikeasti luettavissa.

Ottelu alkoi MuSan komennossa ja ensimmäistä puoliaikaa oli pelattu vain 8’, kun MuSa rankaisi kulman jälkitilanteesta.

Iirot tasoitti rangaistuspotkulla 15’. Jonne Schultz taisteli hienosti rangaistusalueella pilkun arvoisesti. Vilho Hakkarainen pallon taakse ja pallo varmasti maaliin. Tilanne 1-1. Iirot siirtyvät johtoon, kun Leevi Kukkonen saa syötön Hakkaraiselta ja onnistuu kaukolaukauksella. Vasurilla pallo ylänurkkaan ja tilanne 1-2. Näissä lukemissa puoliajalle.

Toisella puoliajalla Iirot saavat otteen ottelusta ja pallonhallinta on pääasiallisesti raumalaisilla. Paikkoja pystyttiin luomaan useampiakin, mutta pallo ei pomppinut maaliin. Viimeisellä minuutilla hienon yksilösuorituksen jälkeen Teodor Laaksonen onnistuu ratkaisemaan ottelun Iiroille loppulukemin 1-3.