P15, P15 Liiga Etelä

P-Iirot - TPS  1 - 3

Rauma, Äijänsuo stadion TN

Kotitappio TPS:lle

Tänään ottelussa kolme uutta pelaajaa, kun joukkueemme sai apuja P-IirojenP14 joukkueesta. Kokoonpanossa Eemil Suhonen ja Dawid Tesfazghi sekä FC Raumasta kaksoinedustuksella syyskierrokselle joukkueeseen nostettu Teodor Laaksonen.

Ottelu alkoi paremmin kuin olisi voinut uskoa ja heti ensimmäisestä pallosta vastustajan maalille 1’ Vilho Hakkarainen onnistui maalin teossa. Unelma alku.

TPS oli kuitenkin ottelun ensimmäisellä puoliajalla painostavampi osapuoli ja kovan työn jälkeen lopulta onnistuivat tasoittamaan ottelun 30’, kun Johan Rimpeläinen onnistuu Iirojen puolustuksen välistä laukomaan pallon maaliin.

Toiselle puoliajalle lähdettiin tasalukemissa. Iirot tulivat pirteämmin mukaan otteluun, mutta 62’ Rimpeläinen onnistuu toistamiseen maalin teossa. Pientä huolimattomuutta ja TPS:n hyökkääjää rankaisee surutta.

Iirot pääsevät hyville maalintekopakoille, mutta palloa ei saada maaliin. Rimpeläinen pääsee myös rangaistusalueen käsivirheen seurauksesta pilkulle, mutta tällä kertää Niilo Jalava vetää pidemmän korren ja pitää Iirot vielä mukana taistelussa.

Iirot saavat vielä ottelun viimeisellä minuutilla kulmatilanteen ja nostavat kaikki pelaajat maalille, tilanteessa pallo lopulta kimpoaa TP:lle ja Arvi Lauramo taistelee itsensä yksin läpi. Iirojen Oliver Hörkkö ja Jalava yrittivät saada Lauramon kiinni, mutta voimat eivät enää riittäneet ja TPS siirtyy 1-3 johtoon, joka kirjataankin ottelun lopputulokseksi.

Lassi Hannin kommentit ottelusta: “Molemmat joukkueet olivat todella tasaisia, mutta TPS oli ehkä hieman valmiimpi peliin. Meiltä puuttui jonkin verran pelaajia, joka näkyi kentällä. Seuraavissa otteluissa pitäisi pystyä pitämään palloa pidempiä jaksoja, jolloin hyökkääjät jaksavat pallon menetyksen jälkeen prässätä. Ennen keskiviikon peliä joukkueen tulee palautua nopeasti TPS pelistä.”