P15, P15 Liiga Etelä

P-Iirot - KäPa  1 - 0

Rauma, Äijänsuo stadion TN

Kotivoitto ja 3 pistettä

Peli alkoi tasaisesti. Ensi minuutelta asti peli oli tunnerikas. Ensimmäisen puoliajan alku näytti Iirojen kannalta hyvinkin lupaavalta, oma peli tuntui kulkevan hyvin. Käpa pääsi kuitenkin ensimmäisestä tilanteestaan laukaisuetäisyydelle, mutta Niilo Jalava näki vedon hyvin ja torjui. Jatkotilanteesta puolustuslinja bolkkasi pallon ja ensimmäisestä Käpan tilanteesta selvittiin. Hetkeä myöhemmin Käpalla uusi tilanne ja pallo verkossa, mutta linja pelasi jälleen hyvin ja tilanne oli paitsio.

Ensimmäisen puoliajan edetessä Käpa sai ottelun hallinnan, mutta puoliajalle siirryttiin o-o tilanteessa.

Toisella puoliajalla Iirot pääsivät juhlimaan maalilla. Justus Vainio keskittää pallon maalille Teodor Laaksonen saa pallon haltuun ja lähtee vedolle. Pallo osuu rangasitusalueella Käpän pelaajan käteeen ja tuomarilla ei muuta vaihtoehtoa kuin viheltää Iiroille rangaistuspotku. Tällä kertaa Laaksonen pallon taakse ja pallo varmasti maaliin ja tilanne Iiroille 1-0. Käpa taistelee viime minuuteille asti ja hakee tasoitusta, mutta Iirojen puolustuslinja toimii hyvin yhteen ja palloja blokataan vuoroin kenenkin toimesta.

Erinomaista puolustuspelaamista kentälle palanneelta Peetu Sorsakiveltä. Peetu oli useaan otteeseen pallon edessä ja blokkasi Käpan vaaralliset tilanteet. Peetu palkittiin Ottelun nälkäisimpänä pelaajana.