6
KES
18.30
P15, P15 Ykkönen

FC Haka-j - P-Iirot   0 - 0

Valkeakoski, Tehtaan kenttä TN

Liigapaikka pisteen päässä

Ratkeaako torstaina joukkueen syyskierroksen sarjataso? Asetelmat ovat hyvin suotuisat ja kaikki on omissa käsissä. Pistekin torstaina riittää varmistamaan syyskierrokselle liigapaikan, joka oli joukkueen tavoite, kun keväällä kausi aloitettiin. Tavoite on nyt todella lähellä. Toki torstainakin mielessä on kolmeen pisteen voitto ja pelaaminen omalla tasolla.

Aikaisemmat kohtaamiset Hakan kanssa on päättynyt Iirojen voittoon. Haka on tällä kaudella osoittanut olevansa tiukka vastustaja ja haastavansa kärkijoukkueet tosissaan. Viime kierroksen tappio HJS:lle tiputti Hakan pois sarjan kärkkikamppailuista.

Max Teerialhon ajatukset tulevasta ottelusta: Peli tulee olemaan alusta asti tasainen ja fyysinen.Tulevassa ottelussa panokset ovat kovat, joten tällä viikolla harjoituksissa keskitytty tekemiseen ehkä paremmin kuin ennen muita otteluita. Kolmea pistettä lähdetään hakemaan, joten meiltä vaaditaan omaa peliä, hyvää tekemistä, henkistä ja fyysistä voimaa. Meidän pitää olla vahvana kaksinkamppailuissa ja hereillä alusta asti, jotta pääsemme lähtemään kotiin hyvin mielin.