Kaikkien kolmen joukkueen kaudet käynnissä
Julkaistu: 17.04.2023 08.19

Kaikkien kolmen joukkueen kaudet käynnissä

Vihdoin sunnuntaina saatiin myös B-poikien kolmosjoukkueen sarjakausi käyntiin vieraspelillä Porissa Karhufutista vastaan. Vieraspelistä kotiin tuomisina hieno 2-6 voitto. Seuraavaa peliä joudutaankin tämän joukkueen osalta odottamaan kaksi viikkoa, kun 22.4. peli siirtyy vastustajan esteen takia. 29.4. pelataan kotona Buena Vista -stadionilla Pihlavan poikia vastaan klo 12.30.

Kakkosjoukkueen sarjakausi on alkanut kahdella pelillä. Monivaiheinen vierasreissu tehtiin saarelle 25.3., josta tuloksena 5-1 tappio. Jo ennakkoon oli tiedossa että Maarianhamina tulee olemaan yksi sarjan kovimmista, ja ainakin tämän pelin perusteella näin varmasti tulee olemaan. Kotona saatiin vieraaksi 11.4. KaaPo, josta napattiin hieno 6-0 kotivoitto viime vuoden tapaan. Seuraava B2 peli on torstaina Turussa Interiä vastaan. Ja seuraava kotipeli 25.4. klo 19.15 Buena Vista -stadionilla.

SM-karsintajoukkueemme on napsinut pelkkiä voittoja kotona. Huhtikuun kotipeliputki sai hienosti jatkoa lauantaina 15.4. kun kokkolalaiset kaatui lukemin 5-1 kauden ennätysyleisön edessä. Ottelun parhaana palkittin hattutempun tehtaillut Target Ayannubi. Kotipelit jatkuu vielä kahdella kotipelillä ennen reissua Seinäjoelle. 22.4. vieraaksi saapuu VPS klo 14 ja 29.4. saamme vieraita Kuopiosta. Peli pelataan Buena Vista -stadionilla klo 15. Sarjasijoitus, kun puolet kauden peleistä on pelattu on hienosti 5. Huomioitavaa tässä on se, että meillä on yksi peli vähemmän pelattuna kun edellä sijoilla 4 ja 5 olevilla Ilveksellä ja RoPsilla.

Tervetuloa Buena Vista -stadionille kannustamaan B-poikia voittoihin.


Jutun kuvan Äijänsuolta on ottanut Juha Raukko