17
SYY
15.30
P17, P17 SM

P-Iirot - PKKU  3 - 1

Rauma, Äijänsuo stadion TN

Ensimmäinen voitto SM-sarjassa

B-poikien SM-sarjataival ei ole tarjonnut sellaisia tuloksia, kun oltaisiin toivottu, vaikka hyviäkin pelejä on ollut. Kotipelit niin OLSia kuin KuPSia vastaan olisivat voineet hieman paremmalla tuurilla kääntyä jopa voitoiksi. Toisesta saatiin onneksi taistelun tuloksena 1 piste, KuPS-pelissä jäätiin pisteittä.

Kauden toiseksi viimeinen kotipeli onneksi tarjosi jo voitonkin. Oliver Repo viimeisteli hattutempun 71. peliminuutilla. Tämä 3. maali vapautti pelaamista, varsinkin kun PKKU oli hetken aikaa pyörittänyt peliä Ilmari Niemen vartioiman maalin lähistöllä. Muutama läheltä piti -tilanne oli Iirojenkin maalilla pelin aikana, mutta onneksi vierasjoukkue ei yhtä alkuhetken maalia lukuun ottamatta saanut palloa maaliin ja ensimmäinen SM-sarjapelin voitto on tosiasia.

Koko joukkueelta hienoa peliä tänään kotikentällä. Seuraava vieraspeli sunnuntaina 24.9. Helsingissä Käpylän Palloa vastaan ja sarjan viimeinen peli kotona Ilvestä vastaan 30.9. klo 13! Tervetuloa sankoin joukoin Äijänsuolle kannustamaan Iirot voittoon!


Tilastot

3 - 1

PKKU
(2-1)
2'MaaliMultala Oskari
18'MaaliRepo Oliver
29'MaaliRepo Oliver
71'MaaliRepo Oliver

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista