Pallo-Iirojen juniorit toivat Gävlessä Rauman kaupungille turnausvoiton
Julkaistu: 08.07.2022 12.21

Pallo-Iirojen juniorit toivat Gävlessä Rauman kaupungille turnausvoiton

Pallo-Iirojen B- ja A-juniori-ikäisistä pelaajista koostettu joukkue on kuluneella viikolla turnannut Gävlessä U20-ikäisten Ystävyyskaupunkiturnauksessa edustamassa Raumaa. Perinteisessä Nordic Sport Rally -turnauksessa Rauma ja sen pohjoismaiset ystävyyskaupungit Gävle (Ruotsi), Naestved (Tanska) mittelivät paremmuudesta jalkapallossa ja uinnissa. Norjan ystävyyskaupunki Gjövik ei tänä vuonna ollut mukana.

Sinikeltaiset raumalaiset esiintyivät komealla Gavlevallenin stadionilla ansiokkaasti. Avausottelussa kaatui kotijoukkue Gävle numeroin 1-3 (1-1) ja jalkapalloturnauksen mestaruus ratkesi Naestvedia vastaan alun 0-2 tappioasemasta huolimatta iloiseen 7-2 (3-2) rallatteluun. Näin Pallo-Iirot toi Raumalle komean voiton miesten jalkapallosarjassa. Jalkapallossa Rauma voitti myös naisten sarjan FC Rauman tyttöpelaajista koostetulla joukkueella.

Otteluiden ohessa joukkueilla oli aikaa myös kaupunkikierrokseen, grillailuun ja kylpylässä uiskenteluun sekä muiden raumalaisurheilijoiden kannustamiseen.

Rauman ja Pallo-Iirojen joukkue Gävlessä: Matias Babb, Leevi Haromo, Jussi Helin, Lenni Järvinen, Aaro Kainulainen, Miska Karppinen, Santtu Kataja, Aukusti Koivu, Manu Kontto, Kasperi Kuusisto, Sebastian Myllymäki, Rafael Ojala, Topi Rantanen, Eeli Tarvainen, Juho Tupala.

Valmennus: Iikka Helin, Ville Tarvainen ja Rauman kaupungin edustajana toimi Iida Elonen.

Kiitokset turnausjärjestäjille ja Rauman kaupungille. On kunnia-asia edustaa kotikaupunkia!

2022 Nordic Sports Rally - Fjärran höjderbadet (fjarranhojderbadet.se)