Sulo Ketolan kuulumisia
Julkaistu: 06.06.2022 11.55

Sulo Ketolan kuulumisia

Sulo Ketolan testijakso Bayern Munchenissa on jo tovin ollut takanapäin. Asioita on päästy prosessoimaan ja on tullut aika palata hieman menneeseen.

Nuori mies on tyytyväinen nykyiseen tilanteeseensa.

- Ihan hyvin menee. Pelejä on ollut paljon ja voittojakin on tullut, niin ihan hyvä mieli ollut.

Testijakso Munchenissa oli avartava kokemus.

- Kyllä se niinkuin avasi silmiä, että näki vähän mimmosta se sitten on ja mitä se vaatii. Kyllä mä tosta otin oppia ja aion siitä ottaa asioita omaan arkeeni, että mitä pitää parantaa.

Päivien rytmit olivat pääpiirteittäin keskenään identtiset.

- Tietenkin viikon alussa oli lääkärintarkastus ja fysiikkatesti, eli nopeustestit ja muuta. Päivärytmi yleensä oli semmoinen, että aamusta oli aina harjoitukset, sitten oli vielä joskus iltapäivällä jotain muuta, yksilöharjoitukset tai tämmöiset. Eli käytännössä kahdet treenit.

Eroja löytyi myös verrattuna Suomessa pelaamiseen.

- Lähdetään vaikka siitä, että kentät oli ihan erilaiset, paremmat. Oli luonnon nurmikentät ja tietenkin kieli oli eri. Treeneissä oli paljon kovempi tempo ja kyllä siellä oli aika erilaista, että kovaa piti pelata ja kaikki tehtiin täysvauhtisesti.

Muchenissa on tunnetusti pitkä lista jalkapallon aivan huipputalentteja, mutta heitä ei Ketolan matkan aikana näkynyt.

- Juniorijoukkue treenaa vissiin vähän eri paikoissa, niin ei tullut nähtyä kyllä nyt ketään huippupelaajia.

Seuraavaksi Sulo Ketola lähtee Borussia Mönchengladbachin testileirille, joka järjestetään 13.-17.6.

- Se reissu tulee menemään varmaan vähän paremmin nyt kun tietää jo vähän mitä tulee ja mitä odottaa. Kyllä mulla on ihan hyvät fiilikset siihen reissuun.

- U17-joukkueen kanssa minun pitäisi mennä sinne treenaamaan ja minulla on jo kaikki päiväohjelmat. Aika samantyyppinen arki tulee olemaan kun Munchenissa.