30
SYY
19.00
Edustus, Miesten Kolmonen

P-Iirot - TOVE  3 - 1

Äijänsuo stadion TN

Miehet kohti viimeistä kotiottelua

Poissaolot:

Loukkaantuneena: Markus Babb, Walden


Sarjan viimeinen kotiottelu pelataan huomenna perjantaina. Vastustajaksi viimeiseen koitokseen saapuu TOVE Porista.

Yhdeksäntenä sarjassa oleva, ensimmäisellä putoajan paikalla majaileva TOVE on saanut kauden lähestyessä loppua aikaan pienoisen parannuksen. Viimeisestä viidestä ottelusta porilaisryhmä on kahminut mukaansa kolme voittoa, kun ennen näitä edellisestä voitosta oli ehtinyt kulua jo 11 ottelua. Seuraavaksi TOVE:lla on kuitenkin astetta vaikeampi paikka, kun joukkue yrittää ryöstää pisteitä Raumalta suorasta nousupaikasta taistelevalta Pallo-Iiroilta. Voitetuissa kolmessa pelissä maalinteossa on kunnostautunut Jaakko Malmivuori neljällä osumalla, Waltteri Riihimäen säestäessä taustalla kahdella osumalla. Riihimäki on kuitenkin tulevasta ottelusta poissa, miehen ollessa pelikiellossa kertyneiden keltaisten korttien johdosta.

Pallo-Iiroilla on alla tärkeä voitto, kun raumalaiset onnistuivat kaatamaan TPS U23:n lukemin 0-1. Ottelun ainoa maalintekijä Luis Toomey on nyt osunut nyt kahdessa pelissä. Iiroilla on hyvin muistissa ensimmäisen kierroksen ottelu TOVE:a vastaan, jolloin raumalaiset kokivat ensimmäisen pistemenetyksensä. TOVE siirtyi jo ottelun 22' johtoon, mutta raumalaisryhmä kampesi itsensä tasoihin vain viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua Markus Babbin maalilla. Tällä kertaa ratkaisija täytyy kuitenkin löytyä muualta kokoonpanosta, Babbin ollessa poissa loukkaantumisen takia. Iirot toivovat myös katsojien löytävän paikalle koleast ailmasta huolimatta, panosten ollessa korkealla.

Ennakossa Mikko Jalkanen

Kauden loppuhuipennusta on ehditty jo odottaa.

- Vihdoinkin! Vihdoinkin ollaan loppuun pääsemässä, kaksi matsia ja kaksi voittoa. Ei kai siinä.

TOVE:lle menetettiin ensimmäisenä pisteitä.

- Silloin varmaan ei päästy läheskään pelaamaan niin hyvin, kun oli nurmikenttä. Noh, se nyt ei voi ainoa syy olla tietysti, mutta TOVE on hyvä kulmatilanteissa ja vapareissa. Me ei sitten tehty mistään paikasta, vaikka niitäkin oli siinä matsissa.

- Nyt me lähdetään ihan uudella asenteella ja nyt on oma kotikenttä ja kotietu. Ei enempää tarvitse selitellä, otetaan voitto siitä ja jatketaan taas viimeiseen peliin.

Odotukset peliltä ovat erilaiset kuin ensimmäisen kierroksen ottelusta kehkeytyi.

- Totta kai se muuttaa, onhan tämä oma kotiyleisö ja ollaan me muutenkin oltu tosi vahvoja tässä kotikentällä. Päästään varmasti pelaamaan sitä omaa peliä. Tässä on kehitetty kauden mittaan vielä enemmän ja enemmän ja uskon, että ei meillä pitäisi olla mitään ongelmaa. Kunhan nyt päästään sen TOVE:n hyvän muurin läpi, niin ei pitäisi olla mitään ongelmaa.

Erikoistilanteisiin on kehitelty lääkkeitä.

- Nyt pitää vain olla paljon tiukempi niissä paikoissa. Noh, vähillä se on tuuria ja välillä ei, mutta mä sanon, että kunhan mennään kovaa tilanteisiin ja kunnon asenteella, niin en mä näe siinä mitään syytä miksei me voitaisi klaarata niitä TOVE:n kulmia ja vapareita.

Pallo-Iirot - TOVE 30.9. klo. 19 Buena Vista stadionilla

Opiskelijakortilla ilmainen sisäänpääsy!

Tilastot

3 - 1

TOVE
(2-1)
45'MaaliTuovinen Joonatan

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista