Nappulaliigan ilmoittautuminen on avattu
Pallo-Iirot r.yJulkaistu: 16.04.2024 10.45

Nappulaliigan ilmoittautuminen on avattu

Nappulaliiga alkaa toukokuun puolessa välin 13.5.2024

Nappulaliiga on 3-13 -vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu kesäinen jalkapallosarja, jossa lapset pääsevät harjoittelemaan ja pelaamaan jalkapalloa ohjatussa joukkuetoiminnassa. Nappulaliigaan kuuluu Perhefutis, Lilliputit, Minit, Nappulat ja Peliporukka.

Minien ja Nappuloiden joukkueet jaetaan tuttuun tapaan asuinalueen mukaan. Harjoitukset tulevat olemaan maanantaisin Pyynpäässä (Arsenal, Norwich ja Liverpool), Äijänsuolla (Everton, Swansea, Manchester ja Peliporukka), Ihodessa (Newcastle) ja Lapissa (Tottenham). Ensimmäiset harjoitukset maanantaina 13.5.

Lilliputeissa jaetaan ryhmät erikseen tytöille ja pojille. Lilliputtien ja Perhefutiksen ensimmäiset harjoitukset pidetään 15.5. Äijänsuon Talviharjoitteluhallissa. 2019-2021 -syntyneisiin Lilliputteihin perustetaan lisäksi Perhefutis-ryhmät. Lapset pääsevät mukaan ohjattuun toimintaan yhdessä vanhempansa kanssa.

Myös erityisen tuen tarvitsevien lasten jalkapallojoukkue Aston Villa jatkaa toimintaansa. Joukkue on suunnattu 2011-2016 -syntyneille tytöille ja pojille, joille isommassa ryhmässä toimiminen ei syystä tai toisesta sovi. Aston Villa harjoittelee ja pelaa kerran viikossa keskiviikkoisin ottelukierroksilla klo 17-18 Äijänsuolla. Joukkue jaetaan mahdollisuuksien mukaan pienempiin peliryhmiin lasten iän mukaan. Mini-ikäiset pääsevät harjoittelemaan ja pelaamaan oman ikäisten kanssa ja nappulaikäiset oman ikäistensä kanssa. Ryhmää ohjaa kokenut erityislasten ohjaaja Joonas Välisalmi yhdessä Pallo-Iirojen kesätyöntekijöiden kanssa.

LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ!