P15, P15 Liiga Etelä

TPV - P-Iirot   1 - 1

Tampere, Lentävänniemi TN

Tasapeli Tampereella

Otteluun lähdettiin todella kovalla asenteella. Tahtotila oli kotimatkalle lähteä kolmen pisteen kanssa, mutta tasapeliin päädyttiin.

Ottelu alkoi tasaisesti, vaikka pallonhallinta ja maalintekoyritykset TPV:lle menikin ensimmäisellä puoliajalla. P-Iirot pystyivät noudattamaan omaa pelitaktiikkaansa ja pelaamaan omaa peliään ja sai TPV:n maalintekijät pysymään pimennossa.

Toisen puoliajan alussa TPV tavoitteli pitkällä syötällä Arsi Auvista, jonka Iirojen maalilla torjunut Henrik Hosike pysäytti rangaistusalueella rikkeen arvoisesti. Veini Särkilahti pallon taakse ja pallo varmasti maaliin 1-0. Iirot eivät tästä lannistuneet vaan jatkoivat taistelua. Ottelua oli pelaatu 60’, kun Teodor Laaksosta rikotaan rangaistusalueella. Vilho Hakkarainen pallon taakse, mutta TPV maalillta torjunut Pekka Koskela nappaa pallon varmasti. Iirot tasoittavat ottelun ajassa 73’ vapaapotkun jälkitilanteesta. Veeti Männistö siirtää pallon hienosti Lassi Hannille laitaan, joka keskittää takatolpalle. Oliver Hörkölle pääpallo maalin eteen ja Hakkarainen ei toistamiseen enää erehdy vaan pallo maaliin.

Loppu minuutit mentiin tasatahtiin ja pisteet jaettiin.

Tilastot
TPV

1 - 1

(0-0)
47'MaaliSärkilahti Veini
73'MaaliHakkarainen Vilho