15
HUH
12.15
Edustus M, Harjoitusottelut

FC Jazz - P-Iirot   2 - 2

Pori

Miehille tasapeli Satakunnan derbystä

Miehet pelasivat tasapelin FC Jazzia vastaan Porissa. Vaikka FC Jazz hallitsi pallollisesti ottelua, Iirot pystyivät luomaan enemmän maalintekopaikkoja. Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin vain yksi maali, kun Mikko Jalkanen ja Elias Ahde pääsivät kahdella nollaa vastaan hyökkäykseen ja Ahde viimeisteli suoraan syötöstä. FC Jazz pääsi kaukolaukauksella tasoittamaan ottelun ajassa 54'. Aaro Salonen kuitenkin kuljetti pallon taitavasti puolustuksen läpi ja nosti Iirot takaisin kuskin paikalle vain kaksi minuuttia tasoituksen jälkeen. Ottelun lopussa saattoi jo luulla, että Iirot nappaisi voiton, mutta porilaiset onnistuivat tasoituksessa viimeisellä minuutilla. Ottelussa tunteet kävivät ajoittain kuumina ja korttejakin jaettiin muutama. Ottelu päättyi lopulta lukemiin 2-2.

Vastuuvalmentaja Joel Grasso harmitteli lopputulosta:

- Jää harmittamaan, jäi hampaankoloon tuo lopun tasoitus. Me luotiin tarpeeksi paikkoja voittaakseen ottelun. Silvennoisella oli ensimmäisellä puoliajalla hyvä tontti ja Jalkasella oli toisella puoliskolla ainakin yksi maalintekopaikka.

- Mun mielestä me luotiin enemmän vaarallisia maalipaikkoja, kuin FC Jazz. Oltaisiin voitu ansaita sitä kautta enemmän. Mutta tämä on jalkapalloa ja nyt kävi näin. Yksi huono purku ja vastustaja siitä tasoihin. Onneksi oli vielä harkkamatsi.

Tilastot
FC Jazz

2 - 2

(0-1)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista