Juniorijoukkueiden vastuuvalmentajat kaudelle 2023
Julkaistu: 26.11.2022 16.45

Juniorijoukkueiden vastuuvalmentajat kaudelle 2023

Kauden 2023 juniorijoukkueiden vastuuvalmentajat:

Pojat

A20 - Iiro Koivula

P171 - Johan Suominen

P172 - Pasi Lehtonen

P15 - Mika Ylönen

P14 - Joel Mirel

P13 - Joel Mirel

P12 - Kimmo Hörkkö

P11 - Akseli Jylhä

P10 - Akseli Jylhä

P9 - Lauri Niitamo

P8 - Jasper Ahonen

P7 - Sami Rauhala

P6 - Jarno Sarin


Tytöt

T18 - Katri Rajala

T15/T14 - Sami Pihlajaniemi

T13/T12 - Henni Tukiainen

T11/T10 - Jessica Arvo

T9/T8 - Janiina Jalonen

T7/T6 - Anna Järvinen


Muita valmentajia yhteensä (apuvalmentajat, fysiikkavalmentajat ja mv-valmentajat) 102 kpl.

Joukkueenjohtajia 22 kpl.

Huoltajia 24 kpl.

Rahastonhoitajia 19 kpl.


Valmennuspäällikkö Kimmo Hörkön kommentit valmennustiimien vetäjistä

- Olen erittäin tyytyväinen meidän tilanteeseen. Meillä on riittävän isot valmennustiimit pääsääntöisesti kaikissa joukkueissa, joka takaa meille sen, että pystymme huomioimaan yksilöiden tarpeet hyvin ja luomaan laadukkaan toimintaympäristön pelaajillemme, jossa toteutuu tärkeimmät periaatteet joita haluamme nähdä hyvässä toiminnassa.

- Vastuuvalmentajissa on tapahtunut pientä luonnollista vaihtumaa, mutta hyvissä määrin on myös jatkuvuutta. Läpi pelaajaputken, niin tytöissä kuin pojissa, meillä on osaavat, kouluttautuneet ja kokeneet vastuuvalmentajat. Uskon, että heidän kauttaan pystymme jatkamaan hyvää nousujohteista pelaajakehitystyötä. Viime kaudella saimme hyvää tulosta aikaiseksi niin joukkue- kuin yksilötasolla. Uskon, että tämän valmentajakokonaisuuden avulla meillä on mahdollisuus vähintään samaan alkaneellakin kaudella.


Toiminnanjohtaja Janne Koiviston mietteet joukkuetoimijoiden määrästä

- Pallo-Iirot tunnetaan merkittävänä liikuttajana Rauman ulkopuolellakin ja seuran koosta puhuttaessa viitataan usein pelaajamäärään. Kaupungin kokoon suhteutettuna lukema onkin erittäin suuri, 863 rekisteröitynyttä pelaajaa ja muissa liikunnan ja terveyden edistämisen toiminnoissa n. 450 ihmistä. Harvemmin kuitenkaankeskusteluissa nousee esiin mitä tällaisen pelaajamäärän liikuttaminen vaatii organisaatiolta.

- Ilman näin suurta toimijajoukkoa, jotka laittavat itseään peliin lastensa harrastuksen eteen, tällaisen massan liikuttaminen olisi täysin mahdotonta. Tämä toimijajoukko mahdollistaa päivittäin ja viikoittain omalla tekemisellään raumalaisille lapsille ja nuorille harrastusmahdollisuuden. Se on valtavan kiitoksen paikka jokaiselle, joka laittaa omaa aikaansa seuran toimintaan.

- Seuran tavoitteena on myös pystyä tarjoamaan toimijoilleen merkityksellisyyttä sekä mahdollistaa paikka oppia ja kehittyä ihmisenä. On nykyisten toimijoiden erinomaisuutta, että seurassa pystytään näinkin tasalaatuiseen toimintaan ikäluokasta toiseen.

- Näin suuren joukon rekrytoiminen on valtava työ ja harva organisaatio pystyy tällaiseen lähes vapaaehtoisvoimin. Tämäkin tietysti alleviivaa sitä merkitystä, joka seuralla on Raumalle ja raumalaisille. Seura sai Palloliiton ja ja UEFA:n vuonna 2021 tehdyssä seuran arvoa yhteiskunnalle mittaavassa SROI-mallinnuksessa tulokseksi 9,26 miljoonaa euroa. Tällaisen vaikuttavuuden mahdollistaa upea joukko ihmisiä.