1
HUH
14.00
Edustus M, Harjoitusottelut

P-Iirot - TPV  4 - 1

Buena Vista stadion TN

Miehet katkaisivat kolmen ottelun tappioputken

Miehet pääsivät vihdoin takaisin voittojen tielle ottamalla 4-1 voiton TPV:stä. Ottelu oli lähes kokonaan Iirojen hallinassa ja etenkin ensimmäisellä puoliajalla raumalaisilla oli useampia maalintekopaikkoja, mutta tamperelaiset aloittivat kuitenkin maalinteon. Ensimmäistä puoliaikaa oli kulununut vajaat puoli tuntia, kun TPV:n hyökkääjä pääsi laukomaan suoraan syötöstä tolpan kautta maaliin.

Noin 10 minuuttia myöhemmin Arttu Virtanen pääsi kuitenkin ohjaamaan pallon kulmapotkutilanteesta TPV:n verkkoon. Näissä lukemissa jatkettiin toiselle puoliajalle ja ajassa 55' Virtanen osui toistamiseen. Ottelua oli jäljellä parikymmentä minuuttia, kun oli Aaro Salosen vuoro iskeä pallo maaliin suoralla laukauksella ennen maalivahdin aluetta. Vielä viisi minuuttia ennen loppuvihellystä Matias Babb pääsi kasvattamaan Iirojen johtoasemaa.

Vastuuvalmentaja Joel Grasso piti ottelua onnistuneena:

- Ihan kohtalaisen onnistunut peli. Pystyttiin 70 minuuttia kontrolloimaan hyvin. Loppuun sitten ehkä tietynlainen rakenne katosi ja edettiin paljon nopeammin. Ei meillä nyt isompaa hätää siinäkään ollut. Vastustaja teki yhden onnenkantamoisen. Ehkä yksi sadasta tuollaisista menee maaliin, mutta tällä kertaa se meni.

- Me onneksi saatiin erikoistilanteesta ensimmäinen maali ja toisella puoliajalla muutama pelitilannemaali. Se loi uskoa ja saatiin onnistumisia sillä rintamalla. Hyvä, että nyt saatiin neljä maalia. Vielä yksi matsi ennen kauden alkua. Odottavaisin fiiliksin, ei enää kauaa, että saadaan pelata pisteistä ihan oikeasti. Kevättä kohti.

Tilastot

4 - 1

TPV
(1-1)
39'MaaliAhde Elias
55'MaaliVirtanen Arttu
70'MaaliSalonen Aaro
85'MaaliBabb Matias

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista