29
HEI
19.00
Edustus, Miesten Kolmonen

P-Iirot - Masku  5 - 0

Äijänsuo stadion TN

Miesten Edustus innokkaana Pitsiyön Spesiaaliin

Poissaolot:

Loukkaantuneena: Pertola, Toivonen, Walden

Kipeänä: Leppänen

Ketola leirillä Kööpenhaminassa.


Miesten edustusjoukkue jatkaa sarjaansa syyskauden ensimmäisellä pelillä Pitsiyön Spesiaalissa perjantaina 29.7. klo. 19 alkaen. Raumalle vastustajaksi saapuu Maskun Palloseura. Ensimmäinen ottelu päättyi raumalaisten 1-3 voittoon.

Maskun kausi on edennyt mollivoittoisesti. Sarjataulukossa sijalla kymmenen oleva Masku on saanut 11 ottelusta vain kaksi voittoa. Tämän lisäksi joukkue on jakanut pisteet kolmesti, jonka jälkeen pistetiliin on karttunut yhdeksän pistettä. Maskulaiset lopettivat kuitenkin kevätkauden positiiviseen nuottiin, tasattuaan pisteet lukemin 2-2 sarjakolmosen FC Inter 2:n kanssa. Oman mausteensa illan jalkapallospektaakkeliin tuo myös viisi kautta Pallo-Iiroissa pelanneen Eetu Kaipion paluu Raumalle, miehen liityttyä täksi kaudeksi Maskun valmennusryhmään. Maskulta pelikiellon takia poissa ovat Joni-Petteri Malka sekä Aleksi Hagelberg.

Pallo-Iirot lähtevät otteluun hakemaan uutta voittoputkea. Yhden pelin TOVE:a vastaan pelatun tasurin jälkeen voittanut Iirot johtaa lohkoaan niin pisteissä, tehdyissä maaleissa kuin päästetyissä maaleissa. Alkukauden kovin maalintekijä löytyi myös Pallo-Iirojen riveistä, Elias Ahteen johtaessa lohkon maalipörssiä. Perinteeksi muodostunut Pitsiyön Spesiaali on vetänyt hyvin katsojia puoleensa vuosien varrella ja samaa raumalaisryhmä toivoo myös tälle vuodelle. Lähes koko joukkueensa jalkeille saava kotijoukkue tuleekin tarjoamaan vaikean iltaman vierailijoille, jotka yrittävät pilata raumalaisten pitsi-illan.

Ennakossa Elias Ahde


Elias Ahde on saanut energiavarat takaisin tappiin tauon aikana.

- Joo kyllä nyt on akut täynnä ja miehet on intoa täynnä tuolla kopissa. Kiva lähteä taas pelaamaan.

Maskun Ahde uskoo olevan sarjataulukon näyttämää parempi.

- Kyllä mä sanon että nyt sarjataulukko valehtelee. Masku on mun mielestä paljon parempi kuin mitä sarjataulukko näyttää. Kova matsi tulee, siellä on tosi monta hyvää pelaajaa, mutta ovat sitten joukkueena vähän alisuorittanut tähän mennessä. Kyllä mä sanon että tasaväkinen ottelu, toivottavasti saadaan vähän ekstravirtaa tuosta Pitsiyön Spesiaalista ja otetaan voitto siitä.

Pitsiyön Spesiaalista ottelutapahtumana Ahde on kuullut juttuja joukkuekavereilta.

- Jotain huhua olen kuullut, että kyllä mä ainakin odotan itte aika innolla. Pitäisi olla vähän enemmän yleisöä ku normaalisti ja muutenkin sellainen hyvä pöhinä tuolla stadikalla. Ihan mielenkiinnolla odotan.

Vaikka maalitavoite on Ahteen osata jo saavutettu, toivoo Ahde että paukkuja riittää vielä syyskaudellekin.

- Kyllä mä ainakin toivon niin. Olisi se vähän huonosti jos sitten toiselle puoliajalle jäätyisi täysin. Katotaan nyt, missä kunnossa tuo Jalkasen Mikko on ja Virtanen, Leppänen, että tuleeko sitä palloa vielä niihin tyhjiin vai rupeaako pojat jo itse tekemään.

Pitsiyön Spesiaali Pallo-Iirot - Masku 29.7. klo. 19 Buena Vista stadionilla