21
HEI
14.00
Edustus N, Naisten Ykkönen

HJK Akatemia - P-Iirot   8 - 1

Helsinki, Bolt Arena TN

​Naiset matkustavat sarjakärjen vieraiksi Helsinkiin

Viime pelin voiton jälkeen Pallo-Iirot lähtee hakemaan revanssia HJK Akatemiasta. Sunnuntaina joukkueet kohtaavat Bolt Arenalla.

Viikon tauon jälkeen pelit jatkuvat taas. Vastassa on sarjan uusin tuttavuus ja nousijajoukkue HJK Akatemia, joka on osoittautunut erittäin kovaksi vastustajaksi. Edellinen ja samalla ainoa joukkueiden välinen kamppailu päättyi Raumalla Iirojen 0-4 tappioon. Nyt Pallo-Iirot pääsee parantamaan edellisestä tuloksesta helsinkiläisten kotikentällä.

Kakkosesta noussut HJK on pystynyt hyvin pitämään edellisen kauden pelivirettään yllä voittaen lähes jokaisen ottelunsa. Myös kansallisessa liigassa HJK on sarjakärkenä, eli seuralle on tullut menestystä puolin ja toisin. Ykkösessä Akatemialla on takanaan 11:sta ottelusta vain yksi tappio ja tasapeli. Joukkue hävisi ensimmäisessä ottelussaan TPS:lle 4-2, ja tasapeli tuli kotipelistä VJS:ää vastaan.

Iiris Holmström on pitänyt vakuuttavaa maaliputkeaan yllä koko kauden ajan johtaen Ykkösen maalitilastoa tällä hetkellä neljällätoista maalilla. Raumalla Holmström pääsi myös maalinteon pariin kahdella osumalla. Pallo-Iiroille tulee siis puolustuspäähän lisää erityishuomioitavaa, jotta oma maali pystyttäisiin pitämään mahdollisimman puhtaana.

Karolina Rehn lähtee tulevaan koitokseen odottavaisin fiiliksin.

- Tietenkin aina pelipäivään lähdetään odottavaisesti.

Nyt joukkueelle tulee hyvä mahdollisuus parantaa edellisestä heikosta suorituksesta HJK:ta vastaan.

- Aika heikot fiilikset jäi tietty edellisestä pelistä. Parantamaan lähdetään ja halutaan näyttää, että kyllä mekin osataan pelata hyvin.

Vain yhden pelin hävinnyt joukkue ei tule olemaan helppo vastus.

- Kovaa ollaan harjoiteltu. Halutaan ainakin, että puolustus pysyy tiiviinä, jotta vastustajat ei pääse vetämään. Tietenkin myös paikan tullen mennään heidän päätyyn tekemään maaleja.


HJK Akatemia - Pallo-Iirot 21.7. klo 14 Bolt Arena TN

Tilastot
HJK Akatemia

8 - 1

(5-1)
10'MaaliHolmström Iiris
16'MaaliHenriksson Saga
33'MaaliHolmström Iiris
37'MaaliReis Olivia
44'MaaliOksanen Laura
46'MaaliLuoma Helmiina
54'MaaliSeifulla Nenet
76'MaaliMero Aino
89'MaaliSeifulla Nenet