12
HEI
19.00
Edustus M, Kakkonen

P-Iirot - VJS  2 - 1

Rauma, Äijänsuo stadion TN

Miehillä mahdollisuus ottaa uusi päänahka


TAPAHTUMAINFO

TULOSPALVELU


Pallo-Iiroja kotikentälle saapuu haastamaan seuraavaksi VJS. Vantaalaiset ovat olleet etevämpiä edellisissä kohtaamisissa.

Pallo-Iirot tavoittelee jälleen paluuta voittojen tielle kotikentältä. Ensimmäisellä kierroksella Vantaalla ottelu VJS:ää vastaan päättyi kotijoukkueen 2-1 voittoon. Kotijoukkue pelasi jo viime kaudelta tutulla, hieman muista joukkueista poikkeuksellisella ryhmityksellä ja pelitaktiikalla, joka aiheutti vaikeuksia Iirojen pelin rakentelulle. Vaikean ottelun raumalaisittain kruunasi se, että vierasjoukkue vastasi ottelun kaikista kolmesta maalista. VJS siirtyi hieman ennen taukoa vain neljässä minuutissa jo 2-0 johtoon, pallon ensin kimmotessa Aleksi Arvelan ja sen jälkeen Christopher Abdoun kautta maaliin. Topias SIlvennoinen hankki vielä viimeisellä kympillä raumalaisille rankkarin, jonka Elias Ahde kävi upottamassa, mutta sen lähemmäksi ei Pallo-Iirot pisteitä päässyt, vaan kärsi kauden ensimmäisen tappionsa. Koko raportin ensimmäisen kierroksen ottelusta voit lukea TÄÄLTÄ.

VJS on noussut sarjassa aina toiselle sijalle tasapisteisiin sarjaa johtavan FC Inter 2:n kanssa. Joukkueen tilastorivi on hyvin samankaltainen kuin Pallo-Iiroilla, sillä yhdeksän kotipeliä ei ole tuonut ainoatakaan tappiota, vaan tilastoihin on kertynyt seitsemän voittoa ja kaksi tasapeliä. Vieraissa pistepottia on kerryttänyt taasen vain yksi voitto ja kolme tasapeliä. VJS on kuitenkin tällä hetkellä komeassa vireessä, sillä se on voittanut viimeiset neljä peliään, eikä joukkue ole jäänyt pisteittä kauden kahden ensimmäisen pelin jälkeen kertaakaan, jolloin pisteputken pituudeksi on tullut kunnioitettavat 13 ottelua. 35 tehdystä maalista kymmenen on tullut Kevin Nurmen jalasta. VJS on päästänyt sarjassa toisiksi vähiten maaleja, kun omissa on soinut vain 19 kertaa.

Pallo-Iiroilla on jälleen mahdollisuus parannella omaa kotirekordiaan. Kahdeksasta kotipelistä seitsemän voittanut ja kertaalleen tasan pelannut raumalaisjoukkue löytyy sarjataulukosta sijalta viisi, neljä pistettä Interiä ja VJS:ää perässä. Iirot on pelannut vuoroin vieraissa-periaatteella, ja tulokset ovat vaihdelleet pelipaikan mukaan. Kotona joukkue on napsinut voittoja voiton perään, kun taas vieraissa pistetili ei ole karttunut. Isossa osassa tulevassa ottelussa on myös joukkueen puolustuspeli. Viimeisimmässä ottelussa Pallo-Iirot ei päästänyt kuin yhden maalin, vaikka Tampere Unitedin paine olikin kova koko ottelun. Puolustuspelin toimiessa voi hyökkäyspelistä myös odottaa vahvoja tukitoimia, sillä raumalaiset ovat onnistuneet maalinteossa toisiksi eniten sarjassa.


Ennakossa keskikenttäpelaaja Aaro Salonen

Salonen seurasi mennyttä TamU-peliä kotisohvalta.

- sen verran mitä mä katsoin, niin ei ihan hirveän hyvä peli meiltä ollut pallollisesti. Siinä on kyllä skarpattavaa meillä tosi paljon tähän VJS-peliin.

Salonen sai pienen tällin pallosta edellisessä Ilves-Kissat-pelissä, jonka johdosta keskikenttäpelaaja jäi pois menneestä Tampereen pelistä.

- Joo, tuli pieni aivotärähdys, niin otettiin varotoimenpiteenä etten ollut mukana.

VJS on osoittautunut vaikeaksi vastukseksi Pallo-Iiroille.

- Vantaalla ne olivat tosi kurinalaisia mun mielestä. Kyllä mä näen, että me voidaan ne voittaa, kunhan vain ollaan kärsivällisiä sen kanssa. Luotetaan siihen, että omalla pelillä pystytään murtamaan niiden syvä linja.

Toistaiseksi VJS on ollut kaksikosta vahvempi keskinäisissä peleissä, mutta Salonen uskoo oman ratkaisun avaimen löytyvän oikeiden iskun paikkojen odottamisesta.

- Varmaan juuri se kärsivällisyys, ei tehdä hätiköityjä ratkaisuja. Viimeiset ratkaisut pitää olla tosi huolellisia.

Salonen odottaa vielä sarjakauden avausmaalia.

- No katsotaan. Niitä ei ole nyt tällä kaudella vielä paljoa tullut, mutta toivottavasti nyt jossain kohtaa niitäkin tulisi.


Pallo-Iirot - VJS Buena Vista stadionilla 12.7. klo 19

Tilastot

2 - 1

VJS
(1-0)
37'MaaliAhde Elias
47'MaaliNyholm Aaro
64'MaaliSalonen Aaro

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista