Naisten joukkueenjohto valmis
Julkaistu: 27.03.2023 14.45

Naisten joukkueenjohto valmis

Naisten toimihenkilöryhmä on valittu. Ensimmäiseen kauteensa vastuuvalmentajana lähtevä Aake Rapala saa ympärilleen sekä tuttuja että uusia nimiä.

Toimihenkilöt vasemmalta lukien:

  • Huoltaja: Virve Pietilä
  • Huoltaja: Minna Nordberg
  • Valmentaja: Jukka Nissi
  • Vastuuvalmentaja: Aake Rapala
  • Fysiikkavalmentaja: Erno Vesterbacka
  • Joukkueenjohtaja: Hannu Ketola

Rapala on tyytyväinen toimihenkilöiden kokonaisuuteen.

- Taustatiimistä löytyy monipuolista osaamista. Tiimin vahvuutena on, että pyritään yhdessä parantamaan pelaajien arkea ja kehittämään yleisesti toimintaa. Meillä on selkeä työnjako mikä helpottaa meitä kaikkia ja se varmasti auttaa myös pelaajia. Mulla on hyvä olla joukkueen vastuuvalmentajana, koska tiedän, että muut asiat on ympärillä kunnossa taustatiimin ansiosta.

Rapalan valmennustiimi täydentyi pitkän pätkä Iirojen valmennuksessa toimineella Jukka Nissillä.

- Rekryprosessi Jukan kanssa oli hyvin yksinkertainen. Törmäsin jukkaan ja siinä sitten hieman vaihdeltiin kuulumisia. Siinä samalla kysyin, että lähtisitkö valmentamaan naisten joukkuetta. Tämän jälkeen käytiin muutamia pitkiä keskusteluja ja tässä sitä nyt ollaan. Mulla on Jukan kanssa taustaa omilta junnuvuosilta, joten olen todella tyytyväinen, että sain Jukan tähän mukaan.


Jukka Nissi palaa valmennushommiin


Pitkän uran Iiroissa valmentanut Jukka Nissi palaa raumalaisten valmennukseen. Takana on useampi vuosi sekä joukkue ja nyt listaan liittyy naisten edustusjoukkue.

- Nappulaliigasta aloitin valmentamisen vuonna 1993. Siitä siirryin -88 -poikien valmentajaksi, joita valmensin C-junnuihin saakka. Tästä siirryin -92 - poikien valmennukseen, joita valmensin myös C-junnuihin asti. Tämän jälkeen toimin apuvalmentajana A-junnuissa, sekä kolme kautta vastuuvalmentajana.

Takana Nissillä on pitkä tauko valmentamisesta, mutta jalkapalloa hän ei missään vaiheessa jättänyt. Palo lajin pariin toi miehen takaisin kentän laidalle.

- Kahdeksan vuotta oli taukoa, penkkiurheilua ja lenkkeilyä sun muuta. Mielenkiinto heräsi Aaken kysymyksestä lähteä mukaan.

Valmentajana Nissi kokee olevansa vaativa mutta rehti.

- Vaikea sanoa. Uskon kovaan työntekoon ja joukkuehenkeen, ei tuumaakaan periksi. Tuon silmäparin lisää kentän reunalle. Yritän antaa posia pelaajille ja omia näkemyksiä.

Paluun tekevä Nissi lähettää myös terveisensä kannattajille.

- Tulkaa sankoin joukoin kannustamaan joukkuetta peleihin kesällä, uskon että viihdytte. Mennään päätyyn saakka!


Naisten edustuksen sopimustilanteen pääset näkemään täältä.

Osta tulevan kauden kausikortti ja tule Äijänsuolle viihtymään! Kausikortilla pääset kaikkiin naisten ja miesten edustusjoukkueiden otteluihin. KAUSARIKAUPOILLE TÄSTÄ!