P20, P20 Harjoitusottelu

P-Iirot - Inter B  1 - 2

Buena Vista Stadion (Äijänsuo)

Jossittelu ei auta, ensimmäinen tappio 1-2

Pallo-Iirot A kohtasi lauantaina sarjakauteen valmistautuvat FC Interin B-juniorit.

Lopputuloksena 90 minuutin jälkeen taululla oli lukemat 1-2 (0-1) vieraille ja harjoituspelikauden ensimmäinen tappio.

Ottelun alussa Inter merkkasi Pallo-Iirojen keskikenttäpelaajat läheltä ja pääsi hyvin organisoidulla ja aggressiivisella prässillään ajamaan Iirojen pelinavaamisen ahtaisiin tiloihin laidalle ja kotijoukkueen pallollisessa pelissä oli käynnistymisvaikeuksia. Avausmaali syntyi kun Inter-pelaajaa rikottiin rangaistusalueen kulmassa ja pallo vietiin rangaistuspisteelle. Maalivahti HenrikLuoma sai näppejään väliin mutta rankkari upposi verkon perukoille ja Inter B ihan ansaitusti tauolle 0-1 johdossa.

Toisella puoliajalla Iirot sai pallollisen pelin uomiinsa ja pystyi avaamaan peliä niin linja kerrallaan maata pitkin kuin isommillakin syötöillä ja pudotuksien kautta. Vaarallisista hyökkäysaihioista jäi usein se viimeinen lopputuote eli laadukas laukaus uupumaan kokonaan tai kilpistyi punapaitaisten Inter-pakkien blokkeihin. Iirojen vyöryttäessä hyökkäyksiä Inter toi vaihdosta tuoretta voimaa sisään ja vastaiskun ylivoimahyökkäyksestä Inter-kärki viimeisteli pelin jo 0-2:een kun ottelua oli käyty noin 70 minuuttia. Tämä ei kuitenkaan lannistanut kotijoukkuetta, vaan päinvastoin taisteluhenki vain kasvoi.

Pallo-Iiroille jäi jopa hieman jossiteltavaa, etenkin ottelun viimeinen 15 minuuttia käytiin pitkälti Interin maalialueella ja useampaan kertaan pallo pyöri vaarallisen näköisesti. Maaliin asti Iiroista sai kuitenkin pallon törkättyä vain kaksikko Miska Karppinen – Juho Tähtinen. Kulmapotkun jälkitilanteesta Karppisen maalia kohti suuntautunut tökkäisy muutti suuntaa Tähtisen lonkasta ohi voimattoman Inter-maalivahdin ja kavennus 1-2 tulostaululle kun ottelua oli takana 83 minuuttia.

Ensi lauantaina 11.3. klo 17 Buena Vista -stadionilla Pallo-Iirot saa vastaansa TKT:n Tampereelta.

Tilastot

1 - 2

Inter B
(0-1)
83'MaaliTähtinen Juho