Tasapelillä sarja käyntiin!

KPV-Piirot 2-2 (1-0)

57min Ayannubi

62min Helin

Viiden tunnin bussimatka ei tuntunut hirveästi haittaavaan, kun B-pojat matkustivat kauden avausotteluun Kokkolaan. Ottelun alku oli Iiroilta todella terävä ja heti ensimmäiseen 10 minuuttiin saatiin luotua muutama mainio maalipaikka. Juho Tupala pääsi pari kertaa kokeilemaan hyvistä paikoista, mutta erinomaisesti läpi ottelun torjunut vastustajan maalivahti veti tällä kertaa pidemmän korren. Alun shokkihoidon jälkeen vastustaja KPV pääsi paremmin otteluun sisälle ja saikin luotua painetta myös Iirojen maalille. Vastustajan pituusylivoima tuotti välillä toppareille vaikeuksia, mutta maalissa Ilmari Niemi otti isoja torjuntoja. Harmillisesti Iirojen ollessa Target Ayannubin hoitotoimien aikana hetken aikaa vajaalla, KPV pääsi iskemään vahvalla prässillä Iirojen toppareihin. Onnekas osuma vei kokkolalaiset 1-0 taukojohtoon.

Tauolta saapui sisuuntunut Pallo-Iirot ja ottelu jatkui hyvin tasaisena. Maalipaikkoja luotiin kumpaankin päähän, mutta maalivahdit jatkoivat erinomaisia otteitaan. 57. minuutilla Iirot onnistui tasoittamaan ottelun Santtu Katajan löytäessä Target Ayannubin maalin edestä terävällä syötöllä, josta Target ei voinut erehtyä. Maalin jälkeen Iirot otti ohjat käsiinsä ja hetken kuluttua täysi kippari-halli hiljeni toistamiseen Jussi Helinin onnistuessa maalinteossa. Mainion esityön maaliin antoi Juho Tupala. KPV kuitenkin pystyi luomaan vaarallisia tilanteita erityisesti erikoistilanteista, joita Iirot sortui antamaan turhan useasti. Tasoitusmaali syntyi upealla laukauksella muurin yli yläkulmaan. Loppupuolella kumpikin joukkue pystyi luomaan useita vaarallisia tilanteita, mutta tuloksetta.

Ottelun päätösvihellyksen soidessa kumpikin valmennus tuntui olevan tyytyväinen tasapisteisiin.

Pallo-Iirojen valmennus valitsi monen muunkin onnistujan joukosta ottelun parhaaksi maalivahti Ilmari Niemen, jolta nähtiin useita huipputorjuntoja.

Tilastot
KPV

2 - 2

(1-0)
23'MaaliÅkerblom Vertti
57'MaaliAyannubi Target
62'MaaliHelin Jussi
77'MaaliÅkerblom Vertti