25
MAA
14.00
Edustus M, Harjoitusottelut

P-Iirot - TamU  4 - 5

Buena Vista stadion TN

Miehet hakee paluuta voittojen tielle

Miehet saavat vieraaksi kuukauden takaa Tampereelta tutun joukkueen, kun vastaan asettuu TamU. Tuolloin ottelu päättyi Iirojen 0-1 voittoon, kun Mikko Jalkanen iski ottelun ainokaisen rangaistuspotkusta. Edellisen TamU:n kohtaamisen jälkeen raumalaiset ovat pelanneet kaksi ottelua, joista molemmat on päättynyt tappioon. Iirot hakeekin paluuta tärkeälle voittojen tielle, koska kauden alkuun on enää alle kuukausi ja TamU -ottelun jälkeen harjoitusotteluita on jäljellä vain kaksi.

Vastuuvalmentaja Joel Grasso kommentoi.

- Pelattiin TamU:a vastaan ennen hiihtolomaa Tampereella, voitettiin 0-1. Saatiin siitä paljon hyvää dataa omasta pelaamisesta, suhteessa ihan hyvään saman lohkon joukkueeseen. Uskon, että lähdetään lauantaina taas pelaamaan mahdollisimman laadukas ysikymppinen samaa jengiä vastaan.

- Pikku hiljaa pelin pitäisi alkaa näyttämään enemmän ja enemmän siltä, miltä halutaan kun sarjakauden alku lähenee. Varmoja poissaolijoita ovat Jami Halminen, Alex Johansson ja Ayannubi Target. Muutaman pelaajan kanssa katsotaan vielä miten käy.


Pallo-Iirot - TamU 25.3. klo 14 Buena Vista stadionilla

Tilastot

4 - 5

TamU
(1-3)
29'MaaliAhde Elias
47'MaaliBabb Matias

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista