11
MAA
14.20
Edustus M, Harjoitusottelut

Närpes Kraft - P-Iirot   3 - 1

Närpiö

Miehille harjoituskauden ensimmäinen tappio

Miesten tappiottomien pelien putki katkesi Närpes Kraftin voittaessa Iirot lukemin 3-1. Ottelun alku pelattiin Kraftin hallinnassa ja kotijoukkue pääsi iskemään ensimmäisen maalin jo toisella peliminuutilla. Kraftin vahvan alun jälkeen loput pelistä eteni tasaisemmin ja seuraava maali nähtiin vasta, kun Aaro Salonen tasoitti ottelun toisella puoliskolla. Kotijoukkue kuitenkin pääsi onnekkaasti takaisin johtoon, kun keskityspallo kimposi Iirojen pelaajasta omaan maaliin. Lopullinen niitti saatiin vasta aivan viimeisillä minuuteilla, kun nopeasta vastahyökkäyksestä Kraft otti 3-1 johtoaseman. Kokonaisuudessaan ottelu oli todella rikkonainen molemmin puolin, vaikka kortteja ei pelissä juuri nähtykään.

Vastuuvalmentaja Joel Grasso näki ottelussa myös positiivista.

- Harmittaa tietenkin tulos, ei ikinä voi olla tyytyväinen siihen, jos ei voita. Varsinkin kun meillä oli ihan tarpeeksi tilanteita voittaa tuo ottelu ja sitten tuli pari vähän epäonnista maalia omiin. Ehkä keskityttiin toisella puoliajalla hiukan liikaa siihen, mihin ei voitu vaikuttaa, eli tuomaritoimintaan tai vastustajatoimintaan. Se vei hiukan terää sitten omalta toiminnalta, vaikka me pystyttiin luomaan silti ihan hyviä paikkoja. Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla oli muutama hyvä tontti ja toisellakin puoliajalla sitten kyllä päästiin, mutta ehkä hakattiin hiukan liikaa päätä seinään sitä vastustajan viiden puolustuslinjaa vastaan siinä lähellä niiden maalia, että ei ollut helppo murtaa sitä. Maalikin tuli sitten vähän kauempaa, parista kymmenestä metristä laukauksella, siitä linjan etupuolelta.

- Pieni kenttä ja vastustajan viiden linja niin se hankaloitti, mutta toisaalta olen tyytyväinen siihen, että tämä oli vähän erilainen kokemus meille tässä vaiheessa harkkakautta. Oli juuri se pieni kenttä ja vähän matalammalta puolustava, tuommoinen blokkipuolustus niin tästä otetaan opiksi tietyistä asioista ja pyritään parantaa tiettyjä asioita. Mennään taas sitten ensi viikolla kova matsi TPS:ää vastaan ja toivon mukaan silloin on rosteri sen mukainen.

Tilastot
Närpes Kraft

3 - 1

(1-0)
66'MaaliSalonen Aaro

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista