10
JOU
14.00
Edustus M, Harjoitusottelut

P-Iirot - TPS U23/ASM  6 - 0

Buena Vista stadion TN

Miehet ensimmäisessä harjoituspelissä voitokkaita

Miesten kauden 2023 ensimmäinen harjoitusottelu päättyi Iirojen selvään 6-0 voittoon. Peli kentällä näytti pitkälti samalta kuin numerot taululla, sillä TPS:n reservi- sekä ASM-joukkueista koottu joukkue ei aiheuttanut Iirojen maalilla pelanneelle Miko Lainiolle yhtään torjuntaa, vaikka pallon kahdesti tolppaan saikin. Vastuuvalmentaja Joel Grasso kommentoi pelin kulkua.

- Ihan hyvin pelattiin, tehtiin kuusi maalia ja pidettiin nolla omissa. Vastustajalla oli muutama omista virheistä aiheutunut paikka, sekä muutama erikoistilanne tuossa toisella puoliajalla, mutta muuten ihan peli hanskassa. Tietyllä tapaa sitten kun se peli tuli niin nopeasti kolmeen-neljään nollaan, tavallaan meidän oma tekeminen hiukan laski, mikä on ihan luonnollista, koska ei tarvitse tehdä enempää.

- Tietysti mikä tässä vaiheessa on tärkeintä on se, että saatiin peli alle ja kaikille minuutteja, siihen saa olla tyytyväinen. Vältyttiin loukkaantumisilta. Ihan hyvä aloitus harkkakaudelle ja tästä otetaan tietyt elementit seuraavan peliin mukaan ja jatketaan.

Tilastot

6 - 0

TPS U23/ASM
(4-0)
4'MaaliRepo Oliver
15'MaaliRepo Oliver
30'MaaliSilvennoinen Topias
33'MaaliSalonen Aaro
66'MaaliAyannubi Target
78'MaaliAyannubi Target

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista