14
TOU
12.15
P14, P14 Ykkönen

TPS - P-Iirot kelt   2 - 1

Yläkenttä TN

Äitienpäivän ottelu ei jättänyt jossiteltavaa. Isokokoinen Kaapo oli parempi 1-5 luvuin. Vastustaja käytti hyväkseen kotijoukkueen oman pään virheet ja röyhkeästi rokotti niistä. Pallo-Iiroilta tarvitaan nyt isoa ryhtiliikettä peliin sekä Kaapo ottelun MOTM Verner Aallon tyylistä taisteluasennetta. Verkku loi myös hyviä tilanteita loistavilla keskityksillä.

Pallo-Iirot P14 pelaa ykköstä. Ykkönen pelataan yksinkertaisena sarjana 12.6. mennessä.

Kevätkierroksen voittaja pääsee P14 II-tason lopputurnaukseen.

Kevätkierroksen 1-2. sijoittuneet nousevat syyskierrokselle P14 Liigan jatkosarjaan.

Kevätkierroksen 11-12. sijoittuneet putoavat syyskierrokselle P14 Kakkoseen.

Lännen lohkossa Iirot ovat sijalla 10 ja lauantaina 14.5 vastaan asettuva TPS on 4. Tappioiden myötä olisi tärkeää päästä kääntämään joukkueen kurssi, mutta helpolla se ei tule TPS vastaan tapahtumaan.

Valmentajan Joel Mirelin mietteet Kaapo pelin jälkeen: "Aloitimme tänään hyvin ottelun. Suunnitelmana oli pallottomassa vaiheessa olla vähän normaalia puolustavampana ja alempana, kun tiedettiin, että Kaapolla on hyviä ja nopeita hyökkääjiä. Tässä onnistuimme hyvin ja pääsimme ottelussa johtoon Vernerin hienolla laukauksella. Vähän kyllä harmittaa meidän omat virheet joista vastustajan ensimmäiset kaksi maalia syntyivät ja he saivat pelin käännettyä. Kaikki tekee virheitä ja on tärkeää, että niistä opitaan. Onnittelut Kaapolle hyvästä pelistä ja voitosta. Me jatkamme harjoittelua ja olemme seuraavassa pelissä varmasti huolellisempia omassa päässä ja pistämme vastustajan todella tiukille."

Tilastot
TPS

2 - 1

(2-0)
9'MaaliTuominen Joonas
30'MaaliVirta Luka
53'MaaliElonen Alex

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista