18.30
P14, P14 Ykkönen

TaFA - P-Iirot kelt   1 - 2

Ikuri TN

Edellisestä pelistä Iirot lähtivät hakemaan ryhtiliikettä. Peli olikin Kaapo otteluun verrattuna tasaisempi.TPS ottelussa oli 2 mustaa minuuttia ja keltapaidat olivat 2-0 tappiolla. Toisella puoliajalla valmennus siirsi Alex Elosen kärkeen ja taitavana pelaajana hän viimeisteli kavennuksen Iiroille. Ottelua oli pelattu 53 minuuttia. Tämän jälkeen ottelussa ei maaleja nähty. Keltaisia kortteja vierasjoukkue keräsi kauden eniten 5kp.

Pallo-Iiroilla on 7 ottelun saldona 2 voittoa ja 5 tappiota. Tämän johdosta Iirot ovat 10. sijalla, tällä paikalla säilyy syyskierroksella ykkösessä.

Tiistaina vastaan asettuu TaFa, joukkueet ovat kohdanneet kerran aiemmin, tällöin Iirot voittivat ottelun. TaFa 08 on perustettu 2016. TaFalla on sarjassa 6 pelattua peliä ja niistä puolet voitettu. Tällä 9 pisteen saldolla joukkue on kuudentena. Tiistaina 17.5 klo 18.30 Iiroilla mahdollisuus parannella omaa sijoitustaan. Nyt olisi hyvä aika ottaa ensimmäiset vieraspisteet.

Tilastot
TaFA

1 - 2

(1-0)
15'MaaliMohamed Naffeel Ayaan
50'MaaliLaaksonen Miska