Otteluraportti EBK - Pallo-Iirot yj
Julkaistu: 17.05.2022 20.48

B- tytöt avasivat pistetilinsä ykkösessä

Pallo- Iirojen yhteisjoukkue vieraili lauantaina jälleen Espoossa. Tällä kertaa vastustaja oli EBK, ja ottelu päättyi vieraitten ansaittuun 0–3 (0–2) voittoon.

Kaksi ensimmäistä peliään pisteittä pelannut vierasjoukkue teki alusta lähtien selväksi, kuka on kuskin paikalla tässä pelissä. Vain neljä minuuttia oli pelattu, kun Maija Karta upotti pallon verkkoon suoraan kulmapotkusta. Suurin osa ensimmäisestä jaksosta pelattiin EBK:n alueella, koska sinikeltaisten korkea prässi teki espoolaisten pelin avaamisen todella vaikeaksi.Paikkoja tuli tasaiseen tahtiin, mutta raumalaisten ruuti oli vieläkin hieman kuivaa, eikä palloa saatu maaliin asti. Sitten 25 minuutilla Katarina Maikola vihdoin onnistui Elli Saimonhienosta syötöstä muuttamaan numerot 0-2:n. Näissä numeroissa mentiin myös puoliajalle.

Toinen jakso alkoi tasan siitä mihin ensimmäinen päättyi. Peliä jatkettiin tiiviisti kotijoukkueen kenttäpuoliskolla, ja paine oli kova. Useista paikoista huolimatta vain yksi lisämaali nähtiin. Maikola viimeisteli toisen maalinsa ajassa 76 minuuttia. Vieraitten maalissa pelanneelle Matilda Ruohomaalle ei ottelun aikana kirjattu yhtään torjuntaa, tämä kertonee kaiken pelin kulusta. ”Pelattiin hyvällä intensiteetillä alusta loppuun ja hallittiin peliä täysin. Maalihanat eivät vieläkään auenneet kunnolla paikkojen määrään nähden. Joukkueen ryhmitys ja pelipaikat ovat selkiytyneet hyvin näiden kolmen pelin aikana, ja onnistujia oli useita. Heistä mainittakoon tällä kertaa varsinkin Elli Saimon, Ida Kopran ja Jenna Juholan hyvät esitykset”, kommentoi vastuuvalmentaja Iiro Koivula ottelun kulkua.

Seuraavaksi Pallo- Iirot yj pelaa jo keskiviikkona 18.5 kotoisalla Buena Vista Stadionilla. Vieraaksi saapuu NuPS Nummelasta, ja ottelu alkaa klo 19:15. Tervetuloa!!