4
ELO
18.30
P17, P17 Kakkonen

FC Haka j./B2 - P-Iirot 2   1 - 0

Tehtaan kenttä TN

FC Haka2 voitti Iirot2:n loppuhetken maalilla

Tehtaan kentällä torstai-illan ottelussa Fc Haka j B2 voitti Pallo-Iirot B2:sen loppuhetkien maalilla 1-0.

Iirojen puolustus piti hyvin muotonsa ja tiiveytensä Hakan hallitessa pelin alkua. Vaarallisia paikkoja valkopaidat eivät kuitenkaan pystyneet luomaan. Iiroilla muutama hyvin kontrolloitu hyökkäys mutta liian usein ratkaisusyöttö johti liian innokkaat kärkimiehet paitsiotilanteisiin kerta toisensa jälkeen. Toisella puoliajalla Haka otti selkeämmin pallon hallinnan mutta edelleen Iirot puolusti hyvin. Muutamia tilanteita tuli mutta maalivahti Ilmari Niemi (Notra) torjui varmasti kaiken minkä pystyi. Muutama hyvin rakenneltu avopaikka onnistuttiin myös tuhlaamaan ja erotuomari ei rangaistuspotkuakaan antanut vaikka sinikeltaisin lasein katsottuna tilanne sitä olisi ehdottomasti sitä edellyttänyt.

Aivan ottelun lopussa 80. peliminuutin jo täyttyessä kotijoukkueen Emmanuel Puok löysi maaliverkon ja teki 1-0 voittomaalin. Ottelun pöytäkirjasta tai Hakan kokoonpanoluettelosta maalintekijä Puokia ei kuitenkaan löytynyt.

Haka oli maalin verran parempi mutta urhea startti P17 Kakkosen peleihin myös Iirot2:lta. Pelaajista mainittakoon jälleen kerran hyvin taistellut Aaro Levola.