P17, P17 Kakkonen

HJS - P-Iirot   4 - 1

Pulleri TN

Murheellinen sunnuntai toi kaksi tappiota

Pienien kokoonpanomurheiden saattelemana Pallo-Iirot lähti P17 Kakkosen otteluun Hämeenlinnan Pullerille sunnuntaina. Ottelun alku mentiin hienoisessa Pallo-Iirojen hallinnassa. 35.peliminuutilla Pallo-Iirojen puolustuksen pelinavaus vähän tökki ja pienen liukastelun jälkeen HJS:n Elias Mattila sai lahjana pallon rangaistusalueen sisällä hyvään maalintekopaikkaan eikä erehtynyt vaan laukoi vastustamattomasti pallon aivan ylänurkkaan ohi maalivahti Joona Hatakan kotijoukkueen 1-0 johtoon.

Heti perään Eeli Tarvainen (Meriasennus, SatatechTalotekniikka) ajautui kuljetuksellaan HJS:n asettamaan kolmen pelaajan sumppuun. HJS:n Aatu Kajanto iski kovalla taklauksella Tarvaisen kumoon, tuomari ei nähnyt tilanteessa virhettä ja Elias Mattila hyödynsi tyhjän tilan puolustuslinjan takana. Jaakko Voutilaisen läpisyöttö oli millintarkka ja Mattila kiersi Hatakan ja viimeisteli taukojohdoksi 2-0.

Tauolla Pallo-Iiro valmennus ruoski sinikeltaisiin taistelumielialaa mutta vain pari minuuttia tauon jälkeen Mattila oli jälleen vasemmalla laidallaan vauhdissa, näyttävien harhautusten jälkeen laukoi pienestä kulmasta tilanteeksi jo 3-0.

Santtu Kataja (Rauman Juku, Siemen-Flora) kavensi Arno van Laethemin läpisyötöstä tilanteeksi 3-1 kun 56.minuuttia oli pelattu. Pieni toivonkipinä heräsi, jos tästä kuitenkin saadaan kunnon loppukiri aikaan ja maaliverkot heilumaan.

Mutta 62.minuutilla vieraiden Gavin Thompson hyödynsi jälleen Pallo-Iirojen pelinavausvirheen, sai pallon 25 metrissä edeten laukaisupaikkaan ja upotti pallon ja samalla Pallo-Iirot 4-1 maalillaan.

Sunnuntai ei ollut Pallo-Iirojen päivä. Positiivinen ilme on hakusessa alkaneelle viikolle sillä lauantaina 17.9. klo 12.00 kohdataan tärkeässä ottelussa Pargas IF kotoisalla Buena Vista Stadionilla.

Samaan aikaan Hämeenlinnan matsin kanssa pelattiin Raumalla Pallo-Iirot2 ja PIF välinen ottelu, joka mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen päätyi vieraiden 2-4 voittoon hattutempun iskeneen Aaron Westerlundin johdolla.

Pallo-Iirot2:sen maaleista vastasivat puolustajat Antti Mynttinen (V-K Teräsrakenne) ja Otto Ylönen. Matsin lopussa Ylönen ja Jere Mattila saivat tuomari Lassi Suomiselta punaisen kortin ja suihkukomennuksen. Samassa yhteydessä kortteja saivat monet muutkin pelaajat ja toimihenkilöt eli ainakin tuomaristolla piti kiirettä.

Tilastot
HJS

4 - 1

(2-0)
31'VaroitusOjala Rafael
35'MaaliMattila Elias
38'MaaliMattila Elias
42'MaaliMattila Elias
56'MaaliKataja Santtu
62'MaaliThompson Gavin