P17, P17 Kakkonen

P-Iirot - PIF  10 - 1

Äijänsuo stadion TN

Lauantaipäivällä PIF:n kaatoon jo klo 12

Lauantaina jo klo 12.00 pelataan P17 Kakkosessa tärkeä ottelu kun Äijänsuon Buena Vista Stadionilla kohtaavat Pallo-Iirot ja PIF Paraisilta.

Kotijoukkue joutui pitkän voittoputken jälkeen tyytymään ensin kotitasapeliin viime kotiottelussaan Inter2:sta vastaan ja viime viikonloppuna Hämeenlinnassa HJS oli parempi ja Iirojen sarakkeeseen merkittiin ensimmäinen tappio. Silti Pallo-Iirot etenee hyvin nousuviivan yläpuolella ja nousu on komeasti omissa käsissä. Voitto PIF:stä parantaisi sarjatilannetta huomattavasti. Keväällä Iirot haki Paraisilta selvän vierasvoiton mutta lauantai on uusi päivä ja peli lähtee liikkeelle tilanteesta 0-0.

Vastaavasti PIF taistelee tiukasti putoamisviivan tuntumassa haettuaan viime sunnuntaina vierasvoiton samaiselta Buena Vista stadionilta värikkäässä ottelussa Pallo-Iirot 2:sta vastaan. ÅIFK:n junnuista takaisin Paraisille palannut Aaron Westerlund pyssytti hattutempun ja tulee varmasti olemaan vierasjoukkueen pahin maaliuhka lauantaiaamupäivän koitoksessa.

Lauantaipäivälle on luvattu pilvipoutaista keliä mutta aurinko ei enää juuri lämmitä. Takkia päälle, pipoa päähän ja kannustamaan Pallo-Iirot voittoon!

Otteluun on vapaa pääsy ja kahvipannu on totta kai kuumana!

Sunnuntaina myös Pallo-Iirot 2 pelaa vierasottelun Tampereella TPV:tä vastaan. Tuo ottelu alkaa Kaupissa klo 16.00

Kuva: samikivistophotography

Tilastot

10 - 1

PIF
(5-0)
7'MaaliRepo Oliver
21'MaaliKataja Santtu
25'MaaliBabb Matias
31'MaaliKataja Santtu
36'MaaliRepo Oliver
43'MaaliKarppinen Miska
59'MaaliVan Laethem Arno
61'MaaliKataja Santtu
68'MaaliKontto Manu
76'MaaliBabb Matias
81'MaaliDucander Vincent